
Αφιέρωμα στις ιστορικές γκάφες του συντηρητικού πρώην δημάρχου Λονδίνου και από την Τετάρτη νέου υπουργού Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, έκανε ο Guardian.
Μάιος 2016
Ο υπέρμαχος της εξόδου της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή ένωση βγήκε πρόσφατα νικητής σε διαγωνισμό υβριστικού ποιήματος εναντίον του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως απάντηση στην προσπάθεια δίωξης ενός γερμανού κωμικού που σατίρισε τον τούρκο πρόεδρο. Ο Τζόνσον τον ...στόλισε κανονικά, μιλώντας για σεξουαλική συνεύρεση με ...κατσίκα.
«Υπήρχε ένας νέος τυπάς από την Άγκυρα, ο οποίος ήταν καταπληκτικός μαλ... Μέχρι που έβγαλε το άχτι του, με τη βοήθεια μιας κατσίκας, αλλά ούτε που την ευχαριστησε», έγραψε μεταξύ άλλων.
Απρίλιος 2016
Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου σε άρθρο του στην ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun, υποστήριξε πως ο Ομπάμα είναι «μισός Κενυάτης» και ότι έχει «προγονική αντιπάθεια» για τη «βρετανική αυτοκρατορία».
Νοέμβριος 2015
Αίσθηση είχε προκαλέσει και στην επίσκεψή του στο Ισραήλ το 2015, όταν απέρριψε αιτήματα περί μποϋκοτάζ ισραηλινών προϊόντων λόγω Παλαιστινιακού, σημειώνοντας ότι αυτά είναι «εντελώς τρελά» που λέγονται από «αριστερούς καθηγητές στη Βρετανία με κοτλέ σακάκια και στραβά δόντια».
Οκτώβριος 2015
Παίζοντας ράγκμπι στο Τόκιο, ο Τζόνσον σπρώχνει και ρίχνει κάτω έναν 10χρονο μαθητή.
Ιούνιος 2012
Σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρει ότι «σε τεχνικό επίπεδο, θα μπορούσα να γίνω πρόεδρος των ΗΠΑ», επικαλούμενος το γεγονός ότι γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1964.
Νοέμβριος 2007
Στην προεκλογική περίοδο για το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ αναφέρεται στη Χίλαρι Κλίντον: «Έχει βαμμένα ξανθά μαλλιά, φουσκωμένα χείλη και ένα σιδερένιο μπλε βλέμμα, όπως μια σαδίστρια νοσοκόμα σε ψυχιατρική κλινική».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr