Follow us

Ολη η οικογένεια Τραμπ στην κηδεία της Ιβάνα - Συντετριμμένοι ο Ντόναλντ Τραμπ και τα παιδιά του [εικόνες]

Η Ιβάνα Τραμπ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών - Θλιμμένος στην κηδεία το Ντόναλντ Τραμπ, με τη Μελάνια στο πλευρό του.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Σύσσωμη η οικογένεια Τραμπ είπε το τελευταίο "αντίο" στην Ιβάνα, πρώην σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, η οποία έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα στα 73 της χρόνια.

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε για την κηδεία ο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με την σύζυγό του, Μελάνια, αλλά και τα τρία από τα παιδιά του, η Ιβάνκα, ο Ερικ και ο Ντόναλντ Τζούνιορ.

Ολη η οικογένεια Τραμπ στην κηδεία της Ιβάνα - Συντετριμμένοι ο Ντόναλντ Τραμπ και τα παιδιά του [εικόνες]
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ

Η κηδεία της Ιβάνα Τραμπ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και τα τρία παιδιά της Ιβάνα και του Ντόναλντ, εθεάθησαν να στέκονται μαζί δίπλα στους συζύγους και τις οικογένειές τους καθώς η νεκροφόρα που μετέφερε το φέρετρο πορευόταν προς τη διάσημη εκκλησία St Vincent Ferrer.

ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ

Στην τελετή παρευρέθηκαν λιγοστοί καλεσμένοι, ενώ δεν επετράπη μέσα στην εκκλησία η παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ

Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στην εκκλησία, με το προσωπικό ασφαλείας του, θλιμμένος, έχοντας στο πλευρό του, όπως πάντα, την αγαπημένη του, Μελάνια.

ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ

"Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά, καθώς και μια στοργική μητέρα και φίλη", αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Τραμπ.

"Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα", συμπληρώνει η οικογένεια Τραμπ και καταλήγει: "Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της".

ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ

Η κόρη της, Ιβάνκα, η οποία την αποχαιρέτησε συντετριμμένη, επαίνεσε τη μητέρα της χαρακτηρίζοντάς την "λαμπρή, γοητευτική, παθιασμένη και τρομερά αστεία".

ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ

Η Ιβάνα Τραμπ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977.

ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ

Η επιχειρηματίας και πρώτη σύζυγος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε από πτώση από τις σκάλες. Η επίσημη αιτία θανάτου της 73χρονης αναφέρεται ως τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στον θώρακά της, ενώ η πτώση της έχει χαρακτηριστεί ως ατύχημα.

ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ
ΚΗΔΕΙΑ ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΟ "ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ" 13 Μαϊ 2024 | 19:06

Καταθέτει ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ: Έκανα ό,τι ήθελε - Απειλούσα με μηνύσεις και "φύτευα" ιστορίες στον Τύπο

Ο Κόεν είναι ίσως ο σημαντικότερος μάρτυρας κατηγορίας που καλούν οι εισαγγελικές αρχές στη δίκη του Τραμπ, που σήμερα μπήκε στην πέμπτη εβδομάδα της.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 10 Μαϊ 2024 | 14:06

Συγκίνηση στην κηδεία του Φοίβου Ιωαννίδη: "Η εξουσία δεν τον αλλοίωσε ποτέ", είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο κ. Ανδρουλάκης στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε, ανέφερε για τον Φοίβο Ιωαννίδη ότι ήταν "ένα μυθικό πολιτικό πρόσωπο", μια προσωπικότητα με ήθος.

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ TRUTH SOCIAL 09 Μαϊ 2024 | 20:31

Αδιανόητη δήλωση Τραμπ για Μπάιντεν: "Ο Τζο ο αχρείος παίρνει το μέρος των τρομοκρατών της Χαμάς"

"Ο Μπάιντεν είναι αδύναμος, διεφθαρμένος και οδηγεί τον κόσμο κατευθείαν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο" αναφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ

ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 09 Μαϊ 2024 | 12:03

Ο άγνωστος γιος της Άννας Παναγιωτοπούλου συντετριμμένος στην κηδεία μαζί με την αγαπημένη εγγονή της

O γιος της Αννας Παναγιωτοπούλου Δημήτρης στην κηδεία της μητέρας του - Μαζί του η αγαπημένη εγγονή της ηθοποιού Δάφνη Άννα.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 09 Μαϊ 2024 | 10:07

Το τελευταίο αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου: Συγκίνηση στην κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού [εικόνες]

Όλο το ελληνικό θέατρο βρέθηκε στο Νεκροταφείο Ζωγράφου όπου φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στην Άννα Παναγιωτοπούλου.

ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΚ 08 Μαϊ 2024 | 20:24

Τελευταίο αντίο στον Αντώνη Τουρκογιώργη των Socrates - Ποιοι έδωσαν το παρών στην κηδεία [εικόνες]

Ο Αντώνης Τουρκογιώργης ιδρυτικό μέλος των "Socrates Drank the Conium" αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, από το 2010.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ 08 Μαϊ 2024 | 15:21

Τι κάνει σήμερα η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς- Ο γάμος με τον συμπρωταγωνιστή της σε ταινίες ενηλίκων και το ράντσο- δώρο

Η 45χρονη πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς γνωρίστηκε με τον Τραμπ το 2006. Σήμερα, είναι το πρόσωπο κλειδί στην πιο σημαντική δίκη με κατηγορούμενο πρώην πρόεδρο.

ΗΠΑ 08 Μαϊ 2024 | 10:01

Δίκη Τραμπ: "Του έδωσα ξυλιές με ένα περιοδικό, δεν έβαλε προφυλακτικό" - Πικάντικες αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς

Ο Τραμπ κατηγορείται πως απέκρυψε το γεγονός ότι έδωσε 130.000 δολάρια στην πρώην πορνοστάρ για να εξαγοράσει τη σιωπή της πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 07 Μαϊ 2024 | 19:17

Η Ντάνιελς καταθέτει στη δίκη Τραμπ: "Με υποδέχτηκε με σατέν πιτζάμες, είπε ότι δεν κοιμάται καν στο ίδιο δωμάτιο με τη Μελάνια"

Η Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι έλαβε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική σχέση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

ΘΛΙΨΗ 07 Μαϊ 2024 | 17:53

Θεσσαλονίκη: "Έφυγε" στα 54 χρόνια του ο αθλητικογράφος Νίκος Τζαντζαράς

Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 07 Μαϊ 2024 | 16:53

Χαμός σε κηδεία στην Πάτρα: Επενέβη η Αστυνομία- Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε η κόρη του εκλιπόντα

Ορισμένοι από τους συγγενείς όταν την είδαν δεν της επέτρεψαν να μπει στο Ναό. Οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 07 Μαϊ 2024 | 12:13

Οι υπέρλαμπρες εμφανίσεις στο Met Gala: H Τζένιφερ Λόπεζ, η Ζεντάγια και οι ηχηρές απουσίες [Εικόνες]

Το θέμα στο εφετινό Met Gala ήταν ο "Κήπος του Χρόνου" (Garden of Time) και πολλά φορέματα παρέπεμπαν σε κάτι το εξωτικό.

07 Μαϊ 2024 | 10:13

Νέα Υόρκη

Πιθανόν στη Νέα Υόρκη να δυστυχήσεις. Αποκλείεται να πλήξεις.