X

«Bόμβα» Τραμπ: Δεν ξέρω αν θα δεχθώ το αποτέλεσμα των εκλογών

Η τρίτη και τελευταία τηλεμαχία μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε στις 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδας στο στάδιο του Πανεπιστημίου της Νεβάδας

Γράφει: TheToc team

Η τρίτη και τελευταία τηλεμαχία μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) στο στάδιο του Πανεπιστημίου της Νεβάδας στο Λας Βέγκας, με ερωτήσεις για τον διορισμό δικαστών στο ανώτατο δικαστήριο (Άρειο Πάγο) των Ηνωμένων Πολιτειών και τον ρόλο τους σε μεγάλα θέματα που απασχολούν τους Αμερικανούς, όπως τις αμβλώσεις.

Η διάρκεια της τηλεοπτικής διαμάχης μεταξύ των υποψηφίων των Κομμάτων των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών, αντίστοιχα, διήρκησε 90 λεπτά και ήταν χωρισμένη σε έξι ενότητες των 15 λεπτών η κάθε μία.

Η μετάδοση ξεκίνησε στις 18.00 ώρα Νεβάδας την Τετάρτη, και συντονίστηκε από τον δημοσιογράφο του Fox News Κρις Ουάλας, ο οποίος ζήτησε από το κοινό να αποφύγει τα χειροκροτήματα.

Τα θέματα που είχε διαλέξει ο Ουάλας περιλάμβαναν το χρέος, τη μετανάστευση, την οικονομία, τον αντίστοιχο Άρειο Πάγο, hot spot για μετανάστες στο εξωτερικό και προεδρική ικανότητα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τρεις φορές την Χίλαρι «κακιά γυναίκα», ενώ η Κλίντον τον αποκάλεσε «μισογύνη» και «προδότη». Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος προκάλεσε αίσθηση όταν δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και ότι αυτό θα το αποφασίσει εκείνη τη στιγμή, προσθέτοντας ότι οι εκλογές αυτές είναι στημένες.

Η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι καμία από τις προτάσεις της δεν αυξάνει το έλλειμμα της αμερικανικής οικονομίας, ενώ παράλληλα, τόνισε ότι η ανάπτυξη στην οικονομία των ΗΠΑ, θα έρθει από την οικονομική αναβάθμιση της μεσαίας τάξης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα κάνει περισσότερα για τους Αφροαμερικανούς και τους Λατίνους, από που η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να κάνει αν μπορούσε να ζήσει 10 ζωές.

Παράλληλα, ο Τραμπ υποστήριξε ότι η Κλίντον συγκεντρώνει χρήματα από τους ανθρώπους, που θέλει να έχει υπό τον έλεγχό της.