X

Ομπάμα και Γαλιφιανάκης υποψήφιοι για Βραβείο EMMY

Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο Ζακ Γαλιφιανάκης διεκδικούν ένα βραβείο Emmy για την εκπομπή «Aνάμεσα σε δύο φτέρες» που παρακολούθησαν στο διαδίκτυο 22 εκατομμύρια άνθρωποι

Γράφει: Χαρης Ξεναριος

Ενα βραβείο Emmy στην κατηγορία «Καλύτερη μικρούς μήκους εκπομπή ψυχαγωγίας» διεκδικεί η εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη με καλεσμένο τον Μπαράκ Ομπάμα και μάλιστα με αξιώσεις, αφού την παρακολούθησαν στο διαδίκτυο περισσότεροι από 22 εκατομμύρια άνθρωποι.

Στο διάρκειας 6 λεπτών λεκτικό πινγκ πονγκ που άφησε ιστορία, ο Μπαράκ Ομπάμα και ο παρουσιαστής, σατιρίζουν την επικαιρότητα με έναν μοναδικό τρόπο. Ήταν τόση η επιτυχία της εκπομπής, που ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει ότι μετά την μετάδοσή της, η επισκεψιμότητα στο ιστότοπο του Λευκού Οίκου αυξήθηκε κατά 40%.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 25 Αυγούστου.