Όταν η ΓΣ του ΟΗΕ έβαλε τα γέλια στην ομιλία Τραμπ [βίντεο]

Δείτε το βίντεο όπου πολλοί απ΄τους υψηλά ιστάμενους της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ξεσπούν σε γέλια όταν ο Τραμπ κομπάζει για τα επιτεύγματά του.

SHARE THIS
0
SHARES

Τα γέλια ορισμένων ηγετών στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προκάλεσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ όταν υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησής του κομπάζοντας ότι είναι "το καλύτερο" που έχει πετύχει οποιοσδήποτε άλλος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας του.

Κι αυτό διότι υπενθυμίζοντας ότι πριν από έναν χρόνο, επίσης στη Γενική Συνέλευση, είχε αναφερθεί στις «απειλές» που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης ο Αμερικανός πρόεδρος εξήγησε ότι θέλει να μοιραστεί με τους άλλους ηγέτες «την εκπληκτική πρόοδο που έχει επιτευχθεί».

Κι επέμεινε: «Μέσα σε λιγότερα από δύο χρόνια η κυβέρνησή μου πέτυχε περισσότερα από σχεδόν όλες τις άλλες κυβερνήσεις στην ιστορία της χώρας μας».

Ηταν η στιγμή που πολλοί από τους παριστάμενους –αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, υπουργοί, διπλωμάτες των 193 χωρών-μελών του ΟΗΕ– μειδίασαν. Ο Τραμπ δεν το ... παρέκαμψε, ωστόσο. Κάνοντας μια παύση φρόντισε να επανέλθει:

«Είναι πραγματικά αλήθεια» επέμεινε, προκαλώντας πιο δυνατά γέλια και μουρμουρητά.

«Δεν περίμενα μια τέτοια αντίδραση αλλά τέλος πάντων», πρόσθεσε, εν τέλει χαμογελώντας και ο ίδιος, απαριθμώντας παρ' όλ' αυτά τις «επιτυχίες» της κυβέρνησής του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

ΦΩΤΟ: REUTERS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook