Όταν η Μισέλ κοίταξε τον Ολάντ αφ' υψηλού

Με ύφος νικήτριας η εμφάνιση της Μισέλ στο δείπνο με τον Ολάντ έστειλε σαφή απάντηση σε όσους έσπευσαν να την παρουσιάσουν απατημένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση πριν λίγες μέρες

|
SHARE THIS
0
SHARES

Με το ύφος της υπεροχής και της νικήτριας η μεγαλειώδης εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στο δείπνο με τον Ολάντ

Η εμφάνισή της ήταν ηγετική. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που η Μισέλ εμφανίστηκε με τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση και με το ύφος της νικήτριας.

Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες την έχουν πει από απατημένη μέχρι και κακομοίρα ουκ ολίγες φορές. Μία με την Δανέζα πρωθυπουργό και τα σέλφι της με τον Ομπάμα στην κηδεία του Μαντέλα, μία με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν την φίλη της Μπιγιονσέ, να διατηρεί σοβαρή σχέση με τον Πλανητάρχη σύζυγό της.

Ένα μήνα νωρίτερα την είπαν ακόμα και κακομοίρα αφού υποτίθεται ότι έκλαιγε τη μοίρα της όταν ο Ομπάμα έφυγε νωρίτερα από τη Χαβάη όπου έκαναν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και την... παράτησε μόνη της.

Αν και είναι μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ισχυρή προσωπικότητα, είναι λογικό να επηρεάζεται από τέτοια αρνητικά δημοσιεύματα γύρω από το πρόσωπό της

Αν και είναι μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ισχυρή προσωπικότητα, είναι λογικό να επηρεάζεται από τέτοια αρνητικά δημοσιεύματα γύρω από το πρόσωπό της.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να πάρει την εκδίκησή της. Το δείπνο με τον Ολάντ ήταν η μεγάλη της ευκαιρία να δώσει μια μεγάλη απάντηση σε όλους. Και το έκανε.

Με το που πάτησε το πόδι της στο φουαγιέ του Λευκού Οίκου όλοι έμειναν άφωνοι από την εμφάνισή της. Ήταν αψεγάδιαστη. Μαλλί, μακιγιάζ, φόρεμα.

Επέλεξε να φορέσει μια τουαλέτα σε μπλε χρώμα με μαύρη δαντέλα της Carolina Herrera, με τα υφάσματα τόσο περίπλοκα συνδυασμένα που έδιναν ένα απίστευτα μεγαλοπρεπές αποτέλεσμα. Εξάλλου, η Herrera είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές της τουαλέτες.

Ταυτόχρονα, η Μισέλ φόρεσε το πιο όμορφο και γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελό της, στέλνοντας σαφή απάντηση σε όσους έσπευσαν να την χωρίσουν από τον άνδρα της ζωής της. Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα σύγκριναν τον Ομπάμα με τον Ολάντ χαρακτηρίζοντάς τον εξίσου άπιστο. Όταν ήρθε η ώρα να χαιρετήσει τον Γάλλο πρόεδρο τον κοίταξε αφ' υψηλού (υπάρχει και μια αξιοσημείωτη διαφορά ύψους βέβαια). «Ο δικός μου άνδρας δεν είναι άπιστος» φαίνεται να σκέφτηκε η Πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Και η σκέψη της αυτή «ακούστηκε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook