Κινητικότητα καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα στην χερσόνησο της Κριμαίας, όπου το τελευταίο διάστημα η Ρωσία έχει συγκεντρώσει σημαντικές στρωτιωτικές δυνάμεις.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν δορυφορικές εικόνες που δείχνουν ότι η Ρωσία έχει μετακινήσει μέρος του στρατιωτικού της εξοπλισμού που είχε αναπτυχθεί κοντά στην Ουκρανία, ενώ καταγράφεται επίσης άφιξη νέων στρατιωτικών δυνάμεων.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την εταιρία Maxar Technologies (που έχει τη βάση της στις ΗΠΑ) που δηλώνει ότι στην περιοχή έχουν φτάσει νέες στρατιωτικές δυνάμεις.
Η Κριμαία από το 2014 έχει προσαρτηθεί από τη Ρωσία. Η πρώτη φωτογραφία είναι από την πόλη Γεβπατορίγια ή Ευπατορία που βρίσκεται στη δυτική ακτή της χερσονήσου της Κριμαίας, στις ακτές της Μαύρης θάλασσας. Η πόλη είναι σημαντικό λιμάνι και η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χερσονήσου.
Η δεύτερη φωτογραφία είναι από το εκπαιδευτικό κέντρο Οπούλ, 60 χιλιόμετρα από την πόλη Φεοντοσίγια ή Θεοδοσία στην ανατολική ακτή της Κριμαίας, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.
Σε αυτή την εικόνα φαίνεται στρατιωτικός εξοπλισμός, σταθμευμένα οχήματα, σκηνές στρατιωτών και άλλα οχήματα στο κέντρο εκπαίδευσης του Οπούκ στην Κριμαία.
Στρατιωτικός εξοπλισμός και στην λιμνοθάλασσα Ντόνουσλαβ στα νότια της χερσονήσου της Κριμαίας.
Στην εικόνα φαίνεται η συνεχιζόμενη ανάπτυξη στη φρουρά του Novoozernoye στην Κριμαία.
Δορυφορική εικόνα στρατιωτικής μονάδας που έχει το μέγεθος τάγματος σε περιοχή εκπαίδευσης νηοπομπής στην περιοχή Φιλάτιβκα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr