
Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που νάρκη σκάει σε παραλία στην Οδησσό της Ουκρανίας, με τραγικό απολογισμό δύο άντρες νεκρούς από την έκρηξη και ακόμη δύο τραυματίες.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν τα ουκρανικά ΜΜΕ, από την έκρηξη της νάρκης σε παραλία της Οδησσού που καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας σκοτώθηκαν δύο άντρες και άλλοι δύο τραυματίστηκαν.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ουκρανικές αρχές της Οδησσού έχουν κλείσει την πρόσβαση στις παραλίες για τον κοινό, λόγω των φόβων για ρωσικές επιθέσεις, αλλά και λόγω της ύπαρξης ναρκών στα νερά.
Όπως φαίνεται στο ανατριχιαστικό βίντεο, μια παρέα κολυμβητές βρίσκονται στο νερό όταν ξαφνικά γίνεται έκρηξη, πιθανότατα από νάρκη, με μεγάλη ποσότητα νερού να εκτοξεύεται στον ουρανό και την ακτή.
"Ομάδα ανδρών αγνόησε τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις και πήγαν για κολύμπι στην ακτή" σχολίασε εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο ένας 50χρονος πατέρας έχασε τη ζωή του από έκρηξη νάρκης σε παραλία της Οδησσού, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.
Να τονίσουμε ότι το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπολογίζει ότι χιλιάδες ρωσικές νάρκες έχουν τοποθετηθεί στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή στα τέλη Φεβρουαρίου.
Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες:
A mine exploded on a beach in the #Odesa region, where there were vacationers. pic.twitter.com/1zC0fz9x3k
— NEXTA (@nexta_tv) August 15, 2022
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr