Πακιστάν: Σοκάρουν οι διάλογοι των ταλιμπάν που εκτέλεσαν τα 132 παιδιά

Οι απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι ανάμεσα στις 6 επιτιθέμενους ταλιμπάν και τους διοικητές τους κατά την διάρκεια της 7ωρης πολιορκίας.

pakistan-sokaroun-oi-dialogoi-twn-talimpan-pou-ektelesan-ta-132-paidia
SHARE THIS
0
SHARES

«Σκοτώσαμε όλα τα παιδιά. Τι κάνουμε τώρα;», ρωτάει ένας από τους Ταλιμπάν τον διοικητή του. Εκείνος του ζητά να περιμένει μέχρι αν επέμβουν οι πακιστανοί στρατιώτες προκειμένου να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά που είχε πάνω του, παίρνοντάς τους κι αυτούς στο θάνατο.

Ο διάλογος καταγράφηκε σύμφωνα με την Daily Mail την περασμένη Τρίτη, όταν έξι Ταλιμπάν, σκότωσαν 132 παιδιά σε σχολείο του Πεσάβαρ. Οι συγκλονιστικές απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες περιλαμβάνονταν στον φάκελο με πλήθος στοιχείων που συγκεντρώνουν οι αρχές της χώρας.

Θρήνος και φρίκη στα νεκροτομεία

Οι γονείς των ανήλικων θυμάτων έζησαν φρικιαστικές σκηνές στα νεκροτομεία όταν κλήθηκαν από τις αρχές να αναγνωρίσουν τις σορούς των παιδιών τους. Όπως γραφει η βρετανική εφημερίδα, πολλά παιδιά ήταν αποκεφαλισμένα είτε από τις εκρήξεις των βομβών είτε από τα καταιγιστικά πυρά των ταλιμπάν. Τα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το νεαρότερο θύμα ήταν η 5χρονη Κόλα Αλτάφ, η οποία πήγαινε για πρώτη φορά στο σχολείο. Το 5χρονο κορίτσι πυροβολήθηκε εξ επαφής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook