X

Πανικός στο Παρίσι: Άνδρας έκλεψε βαν από Δημαρχείο και έπεσε πάνω σε πεζούς

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επίθεση στο Παρίσι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Γράφει: TheToc team

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στο Παρίσι, καθώς ένας άνδρας φέρεται να έκλεψε ένα βαν από το δημαρχείο της Ναντέρ, με το οποίο αμέσως μετά έπεσε πάνω σε πεζούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο σκοτώθηκε και άλλο ένα τραυματίστηκε από την επίθεση. Κατά τις ίδιες πηγές ο δράστης φέρεται επιχείρησε να διαφύγει πεζός αλλά τελικά συνελήφθη, ενώ το όχημα της επίθεσης φαίνεται πως χρησιμοποιούνταν για την καθαριότητα των δρόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τοπική αστυνομία εκτιμά ότι το περιστατικό δεν συνδέεται με την τρομοκρατία, αν και δεν είναι γνωστό ακόμη γιατί ο δράστης, που δηλώνει άστεγος, επιτέθηκε σε πολίτες.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις ισχυρές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.