X

Πάπας Φραγκίσκος: "Χρειάζεται υπομονή", λέει το Βατικανό - Γιατροί και νοσοκόμοι του πήγαν τούρτα με δώδεκα κεράκια

Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης δώρισαν σήμερα στον Φραγκίσκο μια τούρτα με δώδεκα κεράκια

Γράφει: TheToc team

Πηγές του Βατικανού, με αναφορά στην ελαφρά, σταδιακή βελτίωση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου, άφησαν σήμερα να διαρρεύσει ότι "για να μπορέσουν να αλλάξουν τα πράγματα, χρειάζεται χρόνος και υπομονή".

Οι ίδιες πηγές δεν απέκλεισαν ότι τις επόμενες ημέρες μπορεί να οργανωθεί μια νέα, δεύτερη συνάντηση των δημοσιογράφων με τους θεράποντες ιατρούς του ποντίφικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός πάπας σήμερα προσευχήθηκε, έκανε φυσιοθεραπεία και συνέχισε τις ασκήσεις για την αναπνοή.

Διαβάστε Επίσης

Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης δώρισαν σήμερα στον Φραγκίσκο μια τούρτα με δώδεκα κεράκια, για την επέτειο των 12 ετών από την εκλογή του από το κονκλάβιο των καρδιναλίων.