
Κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και το βασιλικό πένθος έλαβε τέλος.
Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, είχαν την πρώτη τους βραδινή έξοδο από τότε που επέστρεψαν στις ΗΠΑ, μετά την κηδεία της αγαπημένης γιαγιάς του Χάρι. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι εθεάθη σε μια συναυλία του Τζακ Τζόνσον.
![Πένθος τέλος: Χάρι και Μέγκαν "τα σπάνε" σε συναυλία, 16 μέρες μετά την κηδεία της Ελισάβετ [Εικόνες - Βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/06/06bb65271c5a4680aae00d803e8c3031.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παρακολούθησαν τον Αμερικανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό - γνωστότερο για την επιτυχία του "Better Together" το 2006 - να εμφανίζεται στο Santa Barbara Bowl στην Καλιφόρνια.

Ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εν είδει ιδιωτικού πάρτι, το βράδυ της Τετάρτης, μαζί άλλα δέκα άτομα, σύμφωνα με το TMZ.
Prince Harry and Meghan Markle seem to be moving past all the family drama following the Queen's funeral ... letting their hair down and vibing at a Jack Johnson concert. https://t.co/Sw1tvLBzwH
— TMZ (@TMZ) October 7, 2022
Από βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησα, φαίνεται ότι έπιναν και χόρευαν με τη μουσική κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με τον Χάρι να πιάνει από τη μέση την αγαπημένη του.

Οι "Sussexes" απεικονίστηκαν επίσης σε αναρτήσεις στο Instagram με άλλους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας Paula Fuga και του Ron Artis II, που συνόδευαν τον Τζόνσον.
Prince Harry and Princess Meghan are having the best of their lives with people that matters in Santa Barbara. pic.twitter.com/s5P1WTcJE0
— Taytay (@taytaygold1) October 7, 2022

Η βραδινή έξοδος του ζευγαριού σηματοδότησε την πρώτη φορά που εμφανίστηκαν δημόσια μετά την κηδεία της εκλιπούσας γιαγιάς του Χάρι, της βασίλισσας, στο Λονδίνο στις 19 Σεπτεμβρίου.
Η εμφάνιση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη νέων φωτογραφιών τους από τον διάσημο φωτογράφο και φίλο της Μέγκαν, Misan Harriman, που δείχνουν το ζευγάρι στην εκδήλωση One Young World στο Μάντσεστερ στις 6 Σεπτεμβρίου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr