X

Πόλεμος στην Ουκρανία - Μπορέλ: Τα ρωσικά στρατεύματα ετοιμάζονται για επίθεση στο Ντονμπάς

Τα ρωσικά στρατεύματα συγκεντρώνονται στα ανατολικά για να ξεκινήσουν επίθεση στο Ντονμπάς, είπε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ.

Γράφει: TheToc team

Στο Ντόνμπας φαίνεται ότι μετατοπίζεται το επίκεντρο του πολέμου, ανέφερε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ προσερχόμενος στο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών στο Λουξεμβούργο.

"Φοβάμαι ότι τα ρωσικά στρατεύματα συγκεντρώνονται στα ανατολικά για να ξεκινήσουν επίθεση στο Ντόνμπας. Το γνωρίζουν αυτό οι Ουκρανοί. Φοβάμαι ότι την επόμενη ημέρα ο πόλεμος θα ενταθεί στο Ντόμπας", σημείωσε ο Ζοζέπ Μπορέλ.

Διαβάστε Επίσης

Παράλληλα ο ίδιος επισήμανε ότι οι Ευρωπαίοι Υπουργοί θα συζητήσουν την αποτελεσματικότητα των κυρώσεων που ήδη έχουν αποφασιστεί, αλλά και τα επόμενα βήματα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.