Η Ουκρανία έχει τον πλήρη έλεγχο της πόλης Χάρκοβο, στο βορειοανατολικό τμήμα της, δήλωσε σήμερα ο περιφερειακός διοικητής με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσής του.
"Ο έλεγχος του Χαρκόβου είναι απόλυτα δικός μας! Οι ένοπλες δυνάμεις, η αστυνομία και οι δυνάμεις άμυνας εργάζονται (γιαυτό) και η πόλη έχει καθαριστεί πλήρως από τον εχθρό", έγραψε στο Telegram ο Όλεχ Σινεγκούμποφ.
Το Κίεβο συνεχίζει να αμύνεται
Ο δήμαρχος του Κιέβου δήλωσε σήμερα πως δεν υπάρχουν ρωσικά στρατεύματα στην ουκρανική πρωτεύουσα, η οποία κρατάει άμυνα έναντι των επιθέσεων.
"Όμως, ο στρατός μας, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου και οι ομάδες άμυνας συνεχίζουν να εντοπίζουν και να εξουδετερώνουν τους δολιοφθορείς", έγραψε ο Βιτάλι Κλίτσκο στον λογαριασμό του στο Telegram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr