X

Politico: Συνεργάτες του Τραμπ διεξήγαγαν συνομιλίες με πολιτικούς αντιπάλους του Ζελένσκι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν στο εάν και κατά πόσον θα μπορούσαν να οργανωθούν γρήγορα προεδρικές εκλογές στην εμπόλεμη χώρα

Γράφει: TheToc team

Τέσσερις άνθρωποι του περιβάλλοντος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ διεξήγαγαν συνομιλίες με ορισμένους από τους κυριότερους αντιπάλους του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε χθες Τετάρτη το Politico.

Έγιναν συζητήσεις με την Γιούλια Τιμοσένκο, επικεφαλής της ουκρανικής αντιπολίτευσης, και μέλη του κόμματος του πρώην προέδρου Πέτρο Ποροσένκο, ανέφερε το μέσο ενημέρωσης, επικαλούμενο τρεις πηγές του στο ουκρανικό κοινοβούλιο και Ρεπουμπλικάνο ειδικευμένο σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν στο εάν και κατά πόσον θα μπορούσαν να οργανωθούν γρήγορα προεδρικές εκλογές στην εμπόλεμη χώρα, πάντα κατά το δημοσίευμα.

Διαβάστε Επίσης