
Ακόμα μία καλλιτέχνιδα παγκοσμίου φήμης που έκλεισε την πόρτα στο πρόσωπο των Καταριανών διοργανωτών του Μουντιάλ που θα κάνει σέντρα στις 20 Νοεμβρίου. Ο λόγος για τη Σακίρα, η οποία αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης, όπως ακριβώς είχε κάνει λίγο καιρό πριν και η Ντούα Λίπα.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συμβαίνει στο Κατάρ. Έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για καταστάσεις εξαθλίωσης των εργατών, αλλά και για πάρα πολλούς θανάτους, ενώ η νομοθεσία του Κατάρ είναι ενάντια στην Λοάτκι κοινότητα.
Εκπομπή στο Canal Telecinco στην Ισπανία, αποκάλυψε ότι άνθρωποι από το περιβάλλον της Κολομβιανής σταρ επιβεβαιώνουν πως (η Σακίρα) αρνήθηκε τελικά να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης στο γήπεδο Al Bayt, το οποίο έχει χωρητικότητα 60 χιλιάδων θεατών.
Η σφοδρή κριτική που δέχθηκε

Βέβαια, η Σακίρα- δίχως να έχει κάνει επίσημη τοποθέτηση, αρχικά φαίνεται πως είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ. Η γνωστοποίηση της είδησης αυτής πυροδότησε χιλιάδες μηνύματα κατά της Κολομβιανής που την επέκριναν για την απόφασή της αυτή, καθώς με αυτόν τον τρόπο "σιωπά” μπρος στην κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Φαίνεται πως μετά τη σφοδρή κριτική, αποφάσισε τελικά να αρνηθεί την πρόταση, κάτι που επιβεβαιώνει το περιβάλλον της τραγουδίστριας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr