X

Πρεσβευτής της Ιντερπολ ο Τζάκι Τσαν!

Ο δημοφιλής ηθόποιος Τζάκι Τσαν, θα αναλάβει τον ρόλο του πρεσβευτή στη νέα εκστρατεία της Ιντερπολ κατά της εγκληματικότητας.

Γράφει: TheToc team

Πρώτος πρεσβευτής σε εκστρατεία κατά του οργανωμένου εγκλήματος που ξεκίνησε η Ιντερπολ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο δημοφιλής ηθοποιός Τζάκι Τσαν.

Η εκστρατεία θα περάσει μεταξύ άλλων από την Μπογκοτά, την Τζακάρτα και το Παρίσι

Η εκστρατεία, που τιτλοφορείται «Απωθώντας το Έγκλημα», θα περάσει μεταξύ άλλων από την Μπογκοτά, το Νταρ ες Σαλάμ, την Τζακάρτα, το Κόπερ της Σλοβενίας και το Παρίσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διεθνής οργάνωση αστυνομικής συνεργασίας που εδρεύει στη Λιόν.

Στόχος της Ιντερπόλ είναι «να κινητοποιηθεί ο ιδιωτικός τομέας και το ευρύ κοινό» ώστε να συνειδητοποιήσουν τις επιπτώσεις που έχει η εγκληματικότητα στη ζωή των ανθρώπων και να προτείνουν καινοτόμες ιδέες για την πρόληψη του εγκλήματος και την καταπολέμησή του, ανέφερε ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης, Ρόναλντ Κ. Νομπλ.