Πρόεδρε Κλίντον, ζητώ συγγνώμη για την κάλυψη του σκανδάλου Λεβίνσκι

Αηδιασμένος από τρόπο κάλυψης του σκανδάλου Κλίντον - Λεβίνσκι, ο παρουσιαστής Κιθ Ολμπερμαν είχε ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο. Δείτε τι του απάντησε ο Κλίντον.

proedre-klinton-zitw-suggnwmi-gia-tin-kalupsi-tou-skandalou-lebinski
|
SHARE THIS
0
SHARES

Εγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή, από την προεδρική Βιβλιοθήκη του Λευκού Οίκου, επανέφεραν μνήμες από την εποχή του σκανδάλου Λεβίνκι - Κλίντον.

Ενας από τους παρουσιαστές που είχε συμβάλλει τα μέγιστα για την αναπαραγωγή του πιο καυτού σκανδάλου στην Αμερική, ο Κιθ Ολμπερμαν ο οποίος ήταν παρουσιαστής στο MSNBC, εμφανίζεται αηδιασμένος από την πίεση που δέχτηκε από τα αφεντικά του για «αδιάκοπη κάλυψη» του σκανδάλου του τότε προέδρου της Αμερικής Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

«Πρόεδρε, απολογούμαι για το μέρος που μου αναλογεί, για τη διαιώνιση αυτής της αδιάκοπης κάλυψης. Θα επιστρέψω στην παλιά μου καριέρα στον αθλητισμό» έλεγε ο παρουσιαστής στο σημείωμα συγγνώμης που έστειλε στον Μπιλ Κλίντον.

 

Πράγματι, την περίοδο του σκανδάλου, ο Ολμπερμαν παραιτήθηκε από το MSNBC, και επέστρεψε στον αθλητισμό, ως παρουσιαστής στο ESPN2.

Η απάντηση του Μπιλ Κλίντον

Αυτό το μήνυμα, βρισκόταν στο εθνικό αρχείο και διατίθενται μέσω του Clinton Presidential Library. Σύμφωνα με αυτό, ο Κλίντον είχε απαντήσει τότε στον Κιθ Ολμπερμαν:

Αγαπητέ Κιθ:

Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σου μήνυμα. Έχω συγκινηθεί από την ενθάρρυνση που έχω λάβει από φίλους σε όλη τη χώρα.

Είμαι ευγνώμων που ήρθες σε επαφή μαζί μου, και σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου.

Ειλικρινά, POTUS (President of the United States).

Ο Ολμπερμαν, ο οποίος έγινε τηλεοπτικό αστέρι ως συμπαρουσιαστής της εκπομπής SportsCenter στο ESPN, εντάχθηκε στο Fox Sports Net το 1998. Επέστρεψε στην πολιτική επί εποχής Τζορτζ Μπους, ως ο παρουσιαστής της εκπομπής Countdown στο MSNBC.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook