X

Πρωινή γυμναστική έκανε ο Ομπάμα στο Βερολίνο

Είναι γνωστό πως ένα από τα πράγματα που βοηθούν τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να χαλαρώνει από τα κοπιαστικά καθήκοντά του είναι η γυμναστική.

Γράφει: TheToc team

Είναι γνωστό πως ένα από τα πράγματα που βοηθούν τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να χαλαρώνει από τα κοπιαστικά καθήκοντά του είναι η γυμναστική.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μάλιστα, το πρώτο πράγμα που έκανε ο αμερικανός πρόεδρος όταν έφτασε στην Ελλάδα ήταν να επισκεφθεί το γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Το ίδιο φαίνεται ότι έκανε και στο Βερολίνο. Όπως αναφέρει η Bild, μετά το πρωινό του φόρεσε μία φόρμα χρώματος γκρι κι ένα t-shirt, πήρε τα ακουστικά του και βάζοντας δυνατά τη μουσική, κατευθύνθηκε προς την αίθουσα του γυμναστηρίου.

Πριν από μερικούς μήνες, φωτογράφοι κατάφεραν να απαθανατίσουν τη στιγμή που ο Ομπάμα βρισκόταν στο γυμναστήριο του Marriott κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στη Βαρσοβία. Οι σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν τότε στην ιστοσελίδα fakt.pl.