Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι δίνει νέα κατάθεση, μετά τη συμφωνία που έκανε με τις βελγικές αρχές να δώσει τους πάντες και τα πάντα, για να πετύχει μικρότερη ποινή.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες, Μαρία Ψαρά, την Τρίτη ξεκινούν και επισήμως οι "μυστικές καταθέσεις" του μετανοημένου Παντσέρι που αναμένεται να φέρει στο φως νέα πρόσωπα και στοιχεία, αλλά και τον βαθμό εμπλοκής όλων των κατηγορουμένων.
Ο Παντσέρι που έχει ήδη αρχίσει να μιλάει, έχει αποκαλύψει ότι έχει δώσει στον Ταραμπέλα 120.000-140.000 ευρώ σε δόσεις, μέσα σε σακούλες.
Τι είπε για την Εύα Καϊλή
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αναφερθεί και στην Εύα Καϊλή με "αρνητικό τρόπο". Αν αυτό επιβεβαιωθεί θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι βαθμό εμπλοκής της αποδίδει. Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι ο Παντσέρι έχει κάνει το καλύτερο deal από όλους τους εμπλεκομένους, αφού σώζει τον εαυτό του και την οικογένειά του από μεγάλες ποινές.
Άλλωστε, όπως λέει ο δικηγόρος του, δεν ήταν μόνο αυτός ο εγκέφαλος της οργάνωσης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr