Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα απέτρεψε σήμερα την πτήση ενός ουκρανικού αεροσκάφους στον εναέριο χώρο της περιφέρειας Μπριάνσκ, όπως ανέφεραν ρωσικά ΜΜΕ επικαλούμενα τον κυβερνήτη της ίδιας περιφέρειας, προσθέτοντας ότι ο βομβαρδισμός έπληξε τμήματα ενός πετρελαϊκού τερματικού σταθμού και της περιοχής που βρίσκεται γύρω από αυτόν.
"Δεν υπάρχουν θύματα,” μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο τον κυβερνήτη Αλεξάντερ Μπογκομάζ.
Ο κυβερνήτης πρόσθεσε ότι ένα κτίριο διαχείρισης καυσίμων στον τερματικό σταθμό καταστράφηκε.
Russian Far East: Fire at GRES-2 Power plant in Sakhalin this morning https://t.co/MCXAhppxse pic.twitter.com/40eCBCsTiF
— Liveuamap (@Liveuamap) April 30, 2022
A major fire broke out at #Sakhalin's GRES-2 Power Station near the village of Ilyinskoe in #Tomarinsky District, #Russia. pic.twitter.com/qyEFl6asm0
— NEXTA (@nexta_tv) April 30, 2022
Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι έπληξε 389 ουκρανικούς στόχους στη διάρκεια της νύχτας
Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι μονάδες του πυροβολικού της έπληξαν 389 στόχους στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μεταξύ αυτών, 35 σημεία ελέγχου, 15 αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, αλλά και αρκετές περιοχές συγκέντρωσης ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων και του οπλισμού τους.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων. Το Reuters δεν στάθηκε δυνατόν να επιβεβαιώσει άμεσα την αναφορά αυτή.
Μόσχα: O διάλογος στρατηγικής σταθερότητας με τις ΗΠΑ έχει επίσημα "παγώσει”
Ο διάλογος μεταξύ της Μόσχας και της Ουάσινγκτον για τη στρατηγική σταθερότητα έχει επίσημα "παγώσει,” μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο τη σημερινή δήλωση ενός αξιωματούχου του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών.
Ο Βλαντίμιρ Γερμάκοφ επικεφαλής της διεύθυνσης του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών που είναι αρμόδια για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων και τη διενέργεια των σχετικών ελέγχων, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS, ότι αυτές οι επαφές μπορούν να ενεργοποιηθούν και πάλι, μόλις η Ρωσία θεωρήσει ως ολοκληρωμένη "την ειδική στρατιωτική επιχείρηση” της, στην Ουκρανία.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr