
Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ λίγες ώρες μετά το μακελειό με τους 5 νεκρούς αστυνομικούς στο Ντάλας, καθώς η εφημερίδα New York Post μιλάει για εμφύλιο πόλεμο.
Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας πάνω από τον τίτλο «Εμφύλιος Πόλεμος» υπάρχει μια φωτογραφία από τους πυροβολισμούς στο Ντάλας που δείχνει αστυνομικούς σωριασμένους στο έδαφος.
Η εφημερίδα κυκλοφόρησε πριν γίνει γνωστός ο πιο πρόσφατος απολογισμός αναφέροντας ότι οι νεκροί είναι τέσσερις. Στις εσωτερικές σελίδες η εφημερίδα χαρακτηρίζει την διαδήλωση που προηγήθηκε των πυροβολισμών ως «πορεία κατά της αστυνομίας».
Αλλες εφημερίδες, τηλεοπτικά δίκτυα και ιστότοποι στις ΗΠΑ επικρίνουν την New York Post για το πρωτοσέλιδό της κάνοντας λόγο ανεύθυνη δημοσιογραφία που ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Αλλά και στο διαδίκτυο, πολλές είναι οι φωνές διαμαρτυρίας, από χρήστες του Twitter που κατηγορούν την εφημερίδα για «διασπορά μίσους και διχασμού». Ακυρώστε την εφημερίδα σας έγραψε στο Twitter ο γνωστό αθλητικογράφους του NBA, Aaron Bruski.
Delete your newspaper RT @nypost Friday's cover: 4 cops killed in Dallas tragedy https://t.co/rQr1wnPwgV pic.twitter.com/dcwAH6wOgb
— Aaron Bruski (@aaronbruski) 8 Ιουλίου 2016
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr