
Άλλα έξι θύματα από τα επτά που σκοτώθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση το βράδυ της Τρίτης σε σταθμό τραμ στη Γιάφα στο Τελ Αβίβ, κατονομάστηκαν από τις ισραηλινές αρχές. Μεταξύ αυτών και ο 26χρονος Έλληνας, Ιωνάς Καρούσης.
Πρόκειται για τους Ρέβιταλ Μπρονστέιν, 24 ετών, από το Μπατ Γιαμ, Ίλια Νοζάντζε, 42, υπήκοο Γεωργίας, Σαχάρ Γκόλντμαν, 30 από το Λοντ, Ινμπάρ Σεγκέβ Βίγκντερ, 33 ετών, Νάντια Σοκολένκο, 40 ετών και τον Έλληνα, Ιωνά Καρούση. Αδιευκρίνιστη παραμένει η ταυτότητα ενός ακόμη θύματος.
Η Σαχάρ Γκόλντμαν, χορεύτρια, παντρεύτηκε περίπου ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου του Λοντ, Γιάιρ Ρεβιβό.
Ο Ιωανάθαν Ιατρού, συγγενής της 30χρονης Σάχαρ, μίλησε στην εκπομπή "Live News" του Mega. Η 30χρονη έχει Έλληνες συγγενείς εξ αγχιστείας, καθώς ο άνδρας της ξαδέλφης της είναι Έλληνας.
Η Σάχαρ Γκόλντμαν βρέθηκε τυχαία στο σημείο, καθώς επέστρεφε από τη δουλειά της. Μάλιστα, η τραγική ειρωνεία είναι ότι αντικατέστησε μια άλλη δασκάλα χορού που δεν μπορούσε να πάει στο μάθημα.
Ο Ιωανάθαν Ιατρού όπου ανέφερε: "Έχω σοκαριστεί, γιατί την είδηση την έμαθα με έναν τρόπο πολύ δύσκολο. Καθόμουν εδώ στην Αθήνα και παρακολουθούσα τα γεγονότα με την επίθεση του Ιράν. Και ξαφνικά βλέπω στην οθόνη τη φωτογραφία της. Βγήκαν οι παρουσιαστές κι είπαν ότι έχουν το πρώτο όνομα του θύματος της επίθεσης και βλέπω ξαφνικά την φωτογραφία της και παθαίνω σοκ".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr