Ακόμα ένα θύμα του φονικού σεισμού στην Τουρκία είναι η διεθνής μπασκετμπολίστρια Νιλάι Αϊντογκάν. Η 30χρονη έχασε τη ζωή της όταν πήγε στην πόλη Μαλάτεια, για να επισκεφθεί τη γιαγιά της, η οποία διέμενε σε ένα κτίριο που φιλοξενούσε 60 άτομα, μεταδίδει το τουρκικό CNN.
Η 30χρονη ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα 3x3 της Τουρκίας και μέχρι σήμερα τα σωστικά συνεργεία την αναζητούσαν κάτω από τα συντρίμμια στην πόλη Μαλάτεια.
Το μεσημέρι της Κυριακής (12/2) η σορός της Αϊντογκάν ανασύρθηκε από τα ερείπια, μαζί με αυτήν της γιαγιάς της. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ.
Η Fanatik, αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα ήταν ξαδέρφη του νυν μπασκετμπολίστα της Μπούρσασπορ και πρώην της Φενέρμπαχτσε, Αχμέτ Ντουβερίογλου.
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Çankaya Üniversitesi'nin milli oyuncusu Nilay Aydoğan'ın deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
— TBF (@TBF) February 12, 2023
Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz. pic.twitter.com/up4QbIiD1e
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr