Ποζάροντας με τον αεροπειρατή: Εβγαλα την καλύτερη selfie όλων των εποχών

Βρετανός όμηρος ζήτησε από τον Aιγύπτιο αεροπειρατή να φωτογραφηθούν μαζί, κάτι που ο τελευταίος δέχθηκε αμέσως...

selfie-me-omirous-ebgaze-o-aeropeiratis
SHARE THIS
0
SHARES

Τις δύσκολες ώρες της αγωνίας όλων έξω από το αεροπλάνο της Egyptair, ο αεροπειρατής και ο ένας εκ των Bρετανών ομήρων, χαμογελούσαν στην κάμερα τρίτου ομήρου βγάζοντας φωτογραφίες χαμογελαστοί.

Ο Βρετανός όμηρος ζήτησε από τον Aιγύπτιο αεροπειρατή να φωτογραφηθούν μαζί, κάτι που ο τελευταίος δέχθηκε αμέσως, ενώ η φώτο είναι αποκαλυπτική σε σχέση με τα «εκρηκτικά» που υποτίθεται ότι ήταν ζωσμένος ο Aιγύπτιος.

O 26 χρονος Βρετανός Μπεν Ίνες, δήλωσε ότι ο λόγος που τράβηξε αυτή τη selfie ήταν για να υπάρξει «μία πιο κοντινή ματιά» στην ζώνη με την οποία είχε ζωστεί ο αεροπειρατής. «Υπέθεσα ότι αν η βόμβα του ήταν πραγματική δεν είχα τίποτα να χάσω όπως και να χει».

 

Ο Ίνες ήταν ανάμεσα στους τελευταίους ομήρους, ένας από τους 3 επιβάτες και το 4μελές πλήρωμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος σχεδόν στο υπό κατάληψη αεροσκάφος.

Ο 26χρονος κατάγεται από το Λίντς, ζει στο Αμπερντίν και απασχολείται στον τομέα της υγείας. Στο αεροπλάνο των αιγυπτιακών αερογραμμών βρισκόταν για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μιλώντας στην Sun είπε: «Δεν είμαι σίγουρος γιατί το έκανα, απλά πήρα ένα ρίσκο, ενώ προσπαθούσα να παραμείνω χαρούμενος παρά τις αντιξοότητες. Υπέθεσα ότι αν η βόμβα ήταν αληθινή, δεν είχα τίποτα να χάσω και έτσι άρπαξα την ευκαιρία να έχω μια πιο κοντινή ματιά».

«Ζήτησα από ένα μέλος του πληρώματος να κάνει τη μετάφραση για εμένα και να τον ρωτήσει αν μπορώ να βγάλω μία σέλφι μαζί του. Απλά έγνεψε ΟΚ, και έτσι στάθηκα δίπλα του και χαμογέλασα στην κάμερα ενώ η αεροσυνοδός τραβούσε τη φωτογραφία. Πρέπει να είναι η καλύτερη selfie όλων των εποχών», συνέχισε ο Βρετανός που ήταν από τους τελευταίους που κατέβηκαν από το αεροσκάφος.

«Έπειτα από μισή ώρα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ζήτησα μία φωτογραφία μαζί τους, ενώ καθόμασταν γύρω περιμένοντας. Σκέφτηκα γιατί όχι; Αν μας ανατινάξει όλους δεν θα έχει σημασία ούτως ή άλλως».

Με μία προσεκτικότερη εξέταση πάντως ο Βρετανός υπέθεσε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν ψεύτικος. «Έτσι αποφάσισα να πάω πίσω στη θέση μου και να σχεδιάσω την επόμενη κίνησή μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook