
Σφοδρό μπουρίνι με έντονη κεραυνική δραστηριότητα χτύπησε την Αττική με την κακοκαιρία να βρίσκεται σε εξέλιξη για τρίτη ημέρα.
Νεροποντή σημειώθηκε σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου. Τα φαινόμενα ξεκίνησαν από τα δυτικά και νότια προάστια.
Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων προχώρησε η αστυνομία. Ειδικότερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά και από το ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Τελικά, μετά από συντονισμένες προσπάθειες ο δρόμος άνοιξε πάλι για τους οδηγούς.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά σε μισή ώρα ηρεμεί βαθμιαία το λεκανοπέδιο. Προσοχή σε Πέτρου Ράλλη και βορειότερα. Προσοχή σε Αγρίνιο και τα υπόλοιπα κεντρικά" γράφει σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ.



Οι εκρηκτικές τιμές αστάθειας της ατμόσφαιρας που επικρατούν, δύναται να δημιουργήσουν από το πουθενά ισχυρές καταιγίδες, σημειώνει το Meteo απαντώντας στο ερώτημα γιατί έχει δωθεί ιδιαίτερη έμφαση στην κακοκαιρία αυτήν και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.


Καιρικά φαινόμενα στην υπόλοιπη χώρα
Ιδια εικόνα εμφανίζει ο καιρός και σε περιοχές της χώρας.

Οι πρώτες κουρτίνες βροχής στα ανατολικά της λίμνης Τριχων;ίδας Η λήψη έγινε από την Αετόπετρα Αιτωλοακαρνανίας.

Η ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή των Καλαβρύτων προκάλεσε κατολίσθηση με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στα δρομολόγια του Οδοντωτού.
Συγκεκριμένα έγινε διακοπή των δρομολογίων Καλάβρυτα – Διακοπτό μέχρι νεωτέρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Trains, τα δρομολόγια 336 & 1337 αντικαθίστανται με λεωφορεία.
Προβλήματα σημειώθηκαν και στο οδικό δίκτυο όπου σύμφωνα με το kalavrytanews.gr φερτά υλικά έκλεισαν σε αρκετά σημεία τον δρόμο λόγω της ισχυρής καταιγίδας.
Τα κυριότερα προβλήματα σημειώθηκαν σε τρία σημεία στο ύψος του Μεγάλου Σπηλαίου με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας.
Συνεργεία είναι στο σημείο για την απομάκρυνση των φερτών υλικών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr