Σκότωσε τον άντρα της οκτώ μέρες μετά τον γάμο

Φυλάκιση 30 ετών για 23χρονη Αμερικανίδα – Τον έριξε από βράχο στο εθνικό πάρκο της πολιτείας Μοντάνα μετά από καυγά – Προσπάθησε αρχικά να συγκαλύψει το έγκλημα

skotwse-ton-antra-tis-oktw-meres-meta-ton-gamo
SHARE THIS
0
SHARES

Σε φυλάκιση 30 ετών καταδικάστηκε μία 23χρονη Αμερικανίδα, η οποία σκότωσε τον σύζυγό της, μόλις οκτώ ημέρες μετά τον γάμο τους.

Οι νεόνυμφοι είχαν πάει στο πάρκο για έναν περίπατο όταν ξέσπασε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο συζύγων

Η Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ έσπρωξε τον Κόντι Τζόνσον, 25 ετών, από έναν απότομο βράχο στο εθνικό πάρκο της πολιτείας Μοντάνα στις 7 Ιουλίου του 2013.

Οι νεόνυμφοι είχαν πάει στο πάρκο για έναν περίπατο όταν ξέσπασε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο συζύγων. Η Γκράχαν υποστήριξε στους ανακριτές ότι ο Τζόνσον της άρπαξε το χέρι κατά τη διάρκεια της φιλονικίας.

«Εξαιτίας του θυμού που ένιωθε, έσπρωξε τον Τζόνσον με τα δύο χέρια της στην πλάτη του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αυτός να πέσει με το κεφάλι από τον βράχο», αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο σχετικά έγγραφα του δικαστηρίου. Η σορός του Τζόνσον ανασύρθηκε αρκετές ημέρες αργότερα.

Η Γκράχαμ αρχικά προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα που είχε διαπράξει, λέγοντας στους ομοσπονδιακούς επιθεωρητές ότι η τελευταία φορά που είδε τον σύζυγό της ήταν όταν αυτός βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου καθώς αυτό έφευγε μπροστά από το σπίτι τους. Η Γκράχαμ καταδικάστηκε για φόνο δευτέρου βαθμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook