Σλοβακία: Καλόγρια κάρφωσε μαθητή για να του δείξει πόσο υπέφερε ο Χριστός

Σοκ προκαλεί η συμπεριφορά καλόγριας στη Σλοβακία, η οποία προκειμένου να δείξει σε μαθητή πόσο υπέφερε ο Χριστός, τον κάρφωσε στο χέρι με βελόνα.

slobakia-kalogria-karfwse-mathiti-gia-na-tou-deiksei-poso-upefere-o-xristos
SHARE THIS
0
SHARES

Σοκ προκαλεί η συμπεριφορά καλόγριας στη Σλοβακία, η οποία προκειμένου να δείξει σε μαθητή πόσο υπέφερε ο Χριστός, τον κάρφωσε στο χέρι με βελόνα.

Η Αδελφή Λουντοβίτα, 30 ετών, ενώ παρέδιδε μάθημα θρησκευτικών σε σχολείο της βόρειας Σλοβακίας, αποφάσισε να καρφώσει στο χέρι έναν 7χρονο μαθητή μπροστά στα μάτια όλης της τάξης.

 

Έβγαλε από την τσάντα της μια βελόνα και πριν την καρφώσει στο χέρι του μικρού, τού είπε ότι έτσι υπέφερε ο Ιησούς και τον απείλησε πως θα έχει τα ίδια πάθη με εκείνον αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται άσχημα.


Η μητέρα του μαθητή δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά το περιστατικό: «Όταν γύρισε σπίτι, είχε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του χεριού του και όταν τον ρώτησα τι του συνέβη, μου είπε ότι η καλόγρια του το έκανε. Σοκαρίστηκα εντελώς. Τι στο καλό σκεφτόταν; Κι ενώ πλησίαζε το Πάσχα, άρχισα να ανησυχώ για το τι θα κάνει μετά, θα σταυρώσει κανέναν από τους μαθητές»;

Ο εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε για το περιστατικό: «Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό το είδος της σχολικής μεθόδου. Όταν επικοινώνησα με την αδελφή, μου είπε ότι δίδασκε την τάξη για τον Ιησού Χριστού και τις προσωπικές αμαρτίες. Πρόσθεσε πως κάλεσε τα παιδιά εθελοντικά να δοκιμάσουν την εμπειρία και [...] πως δεν ανάγκασε κανέναν μαθητή. Αρνείται πως κάρφωσε το αγόρι και λέει πως το έκανε ο ίδιος στον εαυτό του. Είτε έγινε έτσι, όμως, αυτή είναι ακατάλληλη συμπεριφορά και δεν θα την ανεχθούμε σε αυτό το σχολείο».

Πηγή: mirror.co.uk

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook