X

Σοκ στην Αριζόνα: Μητέρα σκότωσε τα δύο της παιδιά, αφού πυροβόλησε τον άντρα της και μια άλλη γυναίκα

Η 38χρονη Άντρεα έστειλε μήνυμα στον σύζυγό της λέγοντάς του ότι θα έκανε κακό στα δύο μικρά παιδιά τους, στέλνοντάς του μια φρικιαστική φωτογραφία

Γράφει: TheToc team

Μία 38χρονη μητέρα πυροβόλησε τον σύζυγό της και τη γυναίκα που βρισκόταν μαζί του σε μπαρ και στη συνέχεια πήγε σπίτι όπου σκότωσε τα δύο παιδιά της και αυτοκτόνησε, στην Αριζόνα.

Η Άντρεα Κλάρις Ντέιβις πήγε με το αυτοκίνητό της στο μπαρ και πυροβόλησε τον 39χρονο Νόλαν Ντέιβις και την 36χρονη γυναίκα που είχε βγει μαζί του, σύμφωνα με τη New York Post.

Η γυναίκα πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού καθώς έμπαινε στο αυτοκίνητό της για να διαφύγει, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γκλέντεϊλ, Χοσέ Σαντιάγκο.

Στη συνέχεια, η Άντρεα επέστρεψε στο σπίτι της και έστειλε μήνυμα στον σύζυγό της λέγοντάς του ότι θα έκανε κακό στα δύο μικρά παιδιά τους, στέλνοντάς του μια φρικιαστική φωτογραφία του ενός από αυτά να αιμορραγεί από το κεφάλι.

Ο πατέρας ενημέρωσε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο μπαρ, οι οποίοι έστειλαν αμέσως δυνάμεις στο σπίτι του ζευγαριού στο Φοίνιξ. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν τις σορούς της μητέρας και των παιδιών της, του 10χρονου Όστιν και του 18 μηνών Αντολάν.

"Επειδή γνωρίζαμε ήδη ότι η κατάσταση ήταν κρίσιμη, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι, και τότε ήταν που συνάντησαν αυτή την φρικτή εικόνα", δήλωσε ο Σαντιάγκο. Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να προσπαθούν να συνθέσουν την πλήρη εικόνα των συγκλονιστικών γεγονότων. Η δεύτερη γυναίκα νοσηλεύτηκε με τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή της.

O εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν αποκάλυψε τη σχέση που είχε η τραυματίας με τον Νόλαν: "Προς το παρόν, μπορούμε να σας πούμε ότι γνωρίζονταν, αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιο βαθμό γνωρίζονταν, όλα αυτά αποτελούν μέρος της έρευνας". "Ξέρουμε ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους και ότι υπήρχε κάποιος τύπος σχέσης. Πόσο καλά γνωρίζονταν και τι είδους σχέση ήταν αυτή, δεν είναι γνωστό προς το παρόν", ανέφερε ο Σαντιάγκο.

Ωστόσο, η Άντρεα βασανιζόταν από την πεποίθηση ότι ο σύζυγός της την απατούσε με μια συνάδελφο, σύμφωνα με την καλύτερη φίλη της, Έιμι Μπόουερς: "Αυτή η σχέση… Την έκανε να χάσει εντελώς τα λογικά της. Δεν είχαν αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Και έτσι νομίζω ότι το σοκ από αυτό ήταν υπερβολικό για εκείνη. Απλά δεν ένιωθε καλά. Και ζητούσε βοήθεια από όλους. Δεν ήταν μυστικό".

"Νιώθω πραγματικά άσχημα που κανείς δεν σκεφτόταν τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα, ξέρεις, η Άντρεα ήταν αγχωμένη επειδή ο Νόλαν μιλούσε για φυγή, και έλεγε "τι θα κάνω με τα παιδιά;", συμπλήρωσε η Μπόουερς.

Η ένοπλη επίθεση στο μπαρ διερευνάται από την αστυνομία του Γκλέντεϊλ, ενώ η παιδοκτονία-αυτοκτονία από την αστυνομία του Φοίνιξ.

Διαβάστε Επίσης