Στα χέρια των βελγικών Αρχών βρίσκεται άνδρας που έσπρωξε μία γυναίκα στις γραμμές του μετρό στο σταθμό Rogier των Βρυξελλών.  Η γυναίκα σώθηκε χάρη στο έγκαιρο σταμάτημα του συρμού του μετρό.
	
	Η γυναίκα σπρώχτηκε στις γραμμές την ώρα που ο συρμός προσέγγιζε τον σταθμό. Όταν έγινε αντιληπτό το συμβάν όσοι ήταν στο σημείο την βοήθησαν να βγει έγκαιρα από τις γραμμές. 
	
	Όπως βλέπουμε και στο σοκαριστικό βίντεο ο μηχανοδηγός του συρμού είδε την πεσμένη γυναίκα και αμέσως τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης. Αυτή του η κίνηση ήταν αρκετή για να σωθεί η γυναίκα. 
Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού φαίνεται ένας άνδρας να κινείται πάνω - κάτω και στη συνέχεια να σπρώχνει τη γυναίκα στις γραμμές. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις ενώ τόσο η γυναίκα όσο και ο οδηγός του συρμού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο δράστης μόλις πέταξε στις γραμμές τη γυναίκα έσπευσε να εξαφανιστεί. Ωστόσο σύμφωνα με την εισαγγελία των Βρυξελλών συνελήφθη λίγο αργότερα.
Δείτε το βίντεο: