Στεφανί του Μονακό: Πώς ξεπέρασα τον θάνατο της μητέρας μου, Γκρέις Κέλι

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό μίλησε για το πώς ξεπέρασε τον θυμό της και το αίσθημα της αδικίας που ένιωθε επειδή η μητέρα της σκοτώθηκε, ενώ εκείνη όχι.

stefani-tou-monako-pws-kseperasa-ton-thanato-tis-miteras-mou-gkreis-keli
SHARE THIS
0
SHARES

Υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες, μια πραγματική πριγκίπισσα, με πράσινα μάτια και ομορφιά βγαλμένη από τα γονίδια μιας από τις μεγαλύτερες καλλονές του Χόλιγουντ, της μητέρας της, Γκρέις Κέλι.

Η Πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό είναι το μικρότερο παιδί του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της Γκρέις Κέλι και πήρε το όνομά της από την μακρινή πρόγονή της Στεφανία του Μπουαρνέ. Τον Φεβρουάριο που πέρασε έκλεισε τα 50 της χρόνια.

 

Σε μια εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στο «France's Point de Vue», η σήμερα Στέφανι μίλησε για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σκότωσε τη μητέρα της πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι το 1982. (Η 15χρονη τότε Στεφανί βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο). 

 

Είπε μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό:

«Αφού ξεπέρασα τον θυμό μου, ξεπέρασα το αίσθημα της αδικίας που βρισκόταν μέσα μου, αντί να λυπάμαι τον εαυτό μου, σκέφτηκα:

Περίμενε! Λογικά, θα έπρεπε να έχεις πεθάνει κι εσύ. Εμεινες ζωντανή για κάποιο λόγο. Εχεις μια θέση σε αυτόν τον κόσμο. Θα πρέπει να την βρεις».

 

«Δεν οδηγούσα εγώ»

Την εποχή αυτή υπήρξαν δημοσιεύματα ότι η Στεφανί οδηγούσε το αυτοκίνητο και εκείνη οδήγησε τη μητέρα της στον θάνατο, ωστόσο η ίδια το έχει διαψεύσει κατηγορηματικά:

«Δεν οδηγούσα εγώ, αυτό είναι σαφές», είπε κατηγορηματικά έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Προσπάθησα τα πάντα. Τράβηξα το χειρόφρενο. Άραγε η μητέρα μου μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι; Δεν γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν οδηγούσα εγώ».... 
 
 
 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook