"Βόμβα" από τη βασίλισσα Ελισάβετ: Θα απευθύνει διάγγελμα λίγο πριν μεταδοθεί η συνέντευξη των Χάρι - Μέγκαν στην Όπρα

Στην αντεπίθεση το Μπάκιγχαμ που ανακοίνωσε διάγγελμα της βασίλισσας Ελισάβετ λίγο πριν τη μετάδοση της συνέντευξης των Χάρι - Μέγκαν στην Όπρα

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
χαρι μεγκαν ελισαβετ

Νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο σίριαλ που ξεκίνησε όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ όταν αποφάσισαν να "αποδράσουν" από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η κόντρα μεταξύ του πολυσυζητημένου ζεύγους και της Βασίλισσας Ελισάβετ φουντώνει διαρκώς.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το Μπάκιχγαμ έκανε γνωστό πως η Βασίλισσα Ελισάβετ θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα μέσω του ΒΒC One στον βρετανικό λαό στις 7 Μαρτίου, λίγες ώρες πριν μεταδοθεί η εμπρηστική, όπως χαρακτηρίζεται στο δημοσίευμα, συνέντευξη των Χάρι και Μέγκαν στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως στο πλευρό της Βασίλισσας Ελισάβετ κατά το διάγγελμα θα είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο αδερφός του Χάρι, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, όπως ισχυρίζεται επίσης το βρετανικό Μέσο Ενημέρωσης. Πηγές του παλατιού αναφέρουν πως υπάρχει έντονη δυσφορια για το Megxit, με την προαναγγελία του διαγγέλματος να επιβεβαιώνει ότι η κόντρα συνεχίζεται.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου: Πώς Χάρι και Μέγκαν έφτασαν στο να τα χάσουν όλα

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να "αποδράσουν" από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ενδεχομένως να μην περίμεναν ότι αυτή η απόφαση θα είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν όχι μόνο τη χρηματοδότηση που έπαιρναν, αλλά και όλες τις δραστηριότητές τους που σχετίζονταν με τη βασιλική οικογένεια.

MEGHAN MARKLE

Αν και για πολλούς αυτή η εξέλιξη φαινόταν λογική, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να το αποδεχτεί και καθόλη τη διάρκεια της περιόδου μετά την απομάκρυνση από το παλάτι, δεν σταμάτησαν να ασχολούνται με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις στις οποίες είχαν τη θέση του προστάτη.

Όμως, αυτό δεν ήταν και τόσο λογικό, δεδομένου ότι όταν φεύγεις από κάπου, χάνεις και όλα όσα απορρέουν από αυτό. Έτσι τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν, συνέχισαν να αλληλεπιδρούν με διάφορες οργανώσεις με τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, χωρίς να έχουν καμία επικοινωνία με το παλάτι.

Αυτό προφανώς είναι κάτι που είχε προκαλέσει δυσφορία στο παλάτι, το οποίο έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

MEGHAN MARKLE

O εκβιασμός και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Η δυσφορία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν ήδη μεγάλη, μετά την απόφαση του ζευγαριού να φύγει με αυτόν τον τρόπο από την οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους έγιναν πολλά που δυσαρέστησαν την 94χρονη, η οποία είχε πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί από τα καπρίτσια του Χάρι και της Μέγκαν.

ελισαβετ

Υπήρξε όμως και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αυτή η σταγόνα έπεσε τις τελευταίες ημέρες, όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη του, χωρίς να έχει ενημερώσει το παλάτι, αλλά και το χειρότερο, ανακοινώνοντας ότι θα μιλήσουν για όλα στην Όπρα Γουΐνφρεϊ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η σιδηρά κυρία που βρίσκεται στον θρόνο της Αγγλίας από 26 ετών και έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά θέματα, έδειξε ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ανακοίνωσε, λοιπόν, στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ ότι η περίοδος χάριτος έλαβε τέλος και ότι αν εκείνοι νομίζουν ότι θα μπορούν να την εκβιάζουν, εκείνη μπορεί να απαντήσει κατάλληλα. Όπως και το έκανε στερώντας τους τα πάντα, κάτι που πονάει περισσότερο τον πρίγκιπα Χάρι που χάνει όλες τις δραστηριότητές του, τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς με τους οποίους έχει χτίσει ισχυρούς δεσμούς όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, είναι λογικό ότι εφόσον δεν είναι πλέον μέλος της οικογένειας, μετά από δική του απόφαση, όλα αυτά θα περάσουν σε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

prince harry

Η βόμβα από το παλάτι που ταρακούνησε τον Χάρι και τη Μέγκαν

To διαζύγιο της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή 19-02-2021 με τη σφραγίδα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν Μάρκλ επιβεβαίωσαν στη βασίλισσα Ελισάβετ ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, δήλωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνομιλίες μεταξύ του Δούκα του Σάσεξ και των μελών της Βασιλικής Οικογένειας. Και από την πλευρά της η βασίλισσα τους αφαίρεσε όλες τις δραστηριότητες και τις τιμητικές υποχρεώσεις που τους είχαν ανατεθεί ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία θα διανεμηθούν σε άλλα μέλη της οικογένειας.

harry meghan

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δήλωσε:

"Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιβεβαίωσαν στην Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.

"Μετά από συνομιλίες με τον Δούκα, η Βασίλισσα τους ενημέρωσε ότι δεδομένου ότι απομακρύνθηκαν από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνοδεύουν τα ενεργά μέλη της.

"Οι τιμητικές στρατιωτικές υποχρεώσεις και οι βασιλικές προστασίες του Δούκα και της Δούκισσας θα επιστραφούν στην Αυτού Μεγαλειότητα, προτού αναδιανεμηθούν μεταξύ των εργαζομένων μελών της Βασιλικής Οικογένειας.

"Αν και όλοι λυπούνται για την απόφασή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα παραμένουν πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας".

QUEEN ELIZABETH

Δυσαρεστημένοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

O Xάρι και η Μέγκαν από την άλλη, οι οποίοι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και έφεραν τη βασίλισσα σε δύσκολη θέση, ανακοινώνοντας ότι θα δώσουν συνέντευξη στην Όπρα Γουΐνφρεϊ, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για αυτή την εξέλιξη.

Εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δήλωσε:

"Όπως αποδεικνύεται από τη δουλειά τους κατά το παρελθόν έτος, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παραμένουν αφοσιωμένοι στο καθήκον και την υπηρεσία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο και έχουν προσφέρει τη συνεχή υποστήριξή τους τις οργανώσεις που έχουν εκπροσωπήσει ανεξάρτητα από τον επίσημο ρόλο τους. Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή σε υπηρεσία. Η υπηρεσία είναι καθολική. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 24 Φεβ 2021 | 07:52

Κίνηση ματ από την βασίλισσα Ελισάβετ: Απαντά στον Χάρι και τη Μέγκαν με... Κέιτ

Δεν σηκώνει παίχνίδια και εκβιασμούς η βασίλισσα Ελισάβετ και το απέδειξε για ακόμα μια φορά.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ 23 Φεβ 2021 | 07:52

Ράβε ξήλωνε για τη συνέντευξη Χάρι - Μέγκαν στην Όπρα: Τα μαζεύουν μετά την κατακραυγή

Οι Χάρι - Μέγκαν κόβουν κομμάτια από τη συνέντευξη στην Όπρα, που αντί για να τους δικαιώσει, αναμένεται να λειτουργήσει εναντίον τους λόγω του κακού timing.

Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ 20 Φεβ 2021 | 08:44

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου: Πώς Χάρι και Μέγκαν έφτασαν στο να τα χάσουν όλα

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη βασίλισσα Ελισάβετ - Τι χάνoυν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μετά το διαζύγιο με τη βασιλική οικογένεια

Ο 99ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 19 Φεβ 2021 | 20:25

Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα παραμείνει στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο

Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII το βράδυ της Τρίτης.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ 19 Φεβ 2021 | 14:30

Breaking news: Η βασίλισσα Ελισάβετ αφαιρεί όλους τους τίτλους και τις αρμοδιότητες από τον Χάρι και τη Μέγκαν

Τέλος εποχής: Η βασίλισσα Ελισάβετ παίρνει πίσω όλες τις βασιλικές δραστηριότητες και τις τιμές από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και το διαζύγιο ανάμεσά τους είναι οριστικό.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 4Η ΜΕΡΑ 19 Φεβ 2021 | 07:42

Operation Forth Bridge: Τι θα συμβεί όταν πεθάνει ο Πρίγκιπας Φίλιππος - Όλο το σχέδιο δράσης

Έτοιμο εδώ και χρόνια το σχέδιο δράσης Forth Bridge για τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου. Η ανακοίνωση, η χαμηλών τόνων στρατιωτική τελετή και η μυστική ταφή.

18 Φεβ 2021 | 15:53

10 στιλιστικά τρικ από την γκαρνταρόμπα των γαλαζοαίματων

Τα "μυστικά" της Νταϊάνα, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ για αψεγάδιαστο στιλ.

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ 18 Φεβ 2021 | 07:55

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η κίνηση που έδειξε ασέβεια προς τη βασίλισσα

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να μην δίνουν λογαριασμό στο παλάτι, ωστόσο αυτή η κίνησή τους έδειξε ότι φοβούνται και δεν σέβονται τη βασίλισσα Ελισάβετ.

ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΞΑΝΑ 17 Φεβ 2021 | 16:10

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία: Τραγουδιστές της όπερας βοηθούν ασθενείς που πέρασαν κορονοϊό [Βίντεο]

Η Εθνική Όπερα του Αγγλίας ξεκίνησε μια υπέροχη πρωτοβουλία με τα νοσοκομεία του Λονδίνου για το πρόγραμμα "E.N.O. Breathe".

ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ 16 Φεβ 2021 | 18:32

Συναγερμός στην Αγγλία για νέα μετάλλαξη του κορονοϊού - Φόβοι ότι μειώνει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων

Μια παραλλαγή του νέου κορονοϊού που φέρει τη μετάλλαξη του νοτιοαφρικανικού στελέχους εντοπίστηκε σε 38 κρούσματα στην Αγγλία

16 Φεβ 2021 | 15:19

Μέγκαν Μαρκλ: Τα 20 καλύτερα looks της πρώτης εγκυμοσύνης της

Μία αναδρομή στις εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της.

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ 16 Φεβ 2021 | 07:42

Μέγκαν - Χάρι: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα "πίσω" από την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Πώς η δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ συνδέεται με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον πρίγκιπα Χάρι.