X

Συναγερμός στο Χίθροου: Αεροπλάνο χτυπήθηκε από drone

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου όταν αεροπλάνο που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί χτυπήθηκε από drone.

Γράφει: TheToc team

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου όταν αεροπλάνο που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί χτυπήθηκε από drone.

Η πτήση BA727 της British Airways, από Γενεύη, εξέπεμψε σήμα, μέσω του πιλότου, ότι πιθανώς να έπεσε πάνω του ένα drone. Το αερολπάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια και μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και το σκάφος είναι σε κατάσταση να συνεχίσει τις πτήσεις.

Δεν αναφέρθηκε κανένα πρόβλήμα μεταξύ των 132 επιβατών. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Ο πιλότος ανέφερε στην αστυνομία, ότι πιστεύει πως το αεροσκέφος χτυπήθηκε από drone. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Οι έρευνες από την ασφάλεια του αεροδρομίου συνεχίζονται».