X

Συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν στο Καζακστάν - Με το βλέμμα σε Ουκρανία και ενέργεια

Πούτιν και Ερντογάν θα συμμετάσχουν στη σύνοδο της Διάσκεψης για την Αλληλεπίδραση και των Οικοδόμηση Μέτρων Εμπιστοσύνης στην Ασία.

Γράφει: TheToc team

Στην πρωτεύουσα του Καζακστάν έφτασε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν προκειμένου να συμμετάσχει σε συνόδους διαφόρων περιφερειακών οργανισμών, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση στην Αστάνα.

Ο Πούτιν θα συμμετάσχει στη σύνοδο της Διάσκεψης για την Αλληλεπίδραση και των Οικοδόμηση Μέτρων Εμπιστοσύνης στην Ασία (CICA), όπως και ο Tούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ηγέτες αρκετών ακόμη κρατών, ιδίως της Ασίας.

Διαβάστε Επίσης

Ο Ρώσος πρόεδρος προγραμματίζει να έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Ερντογάν και τον εμίρη του Κατάρ, τον Σέιχ Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ