Follow us

Συνελήφθη στα ελληνοτουρκικά σύνορα η ανιψιά του Γκιουλέν - Προσπαθούσε μαζί με δέκα άτομα να περάσει στην Ελλάδα

Η σύλληψη της ανιψιάς του Γκιουλέν έγινε στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Διαψεύδει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι θα απελάσει τον Γκιουλέν

Η ανιψιά του πρώην ιμάμη και νούμερο ένα εχθρού του Ερντογάν, ΦετουλάχΓκιουλέν ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ, συνελλήφθη ενώ προσπαθούσε να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Την είδηση για τη σύλληψη της Σουμεγιέ Γκιουλέν μεταδίδει η εφημερίδα Yeni Safak.

Συνελήφθη στα ελληνοτουρκικά σύνορα η ανιψιά του Γκιουλέν - Προσπαθούσε μαζί με δέκα άτομα να περάσει στην Ελλάδα

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν δέκα άτομα που προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα. Πέντε από τους συλληφθέντες θεωρούνται μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO και μία από αυτούς η ανιψιά του Γκιουλέν.

Η σύλληψη έγινε την ώρα που η Σουμεγιέ Γκιουλέν επιχειρούσε να περάσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "10 άτομα που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα συνελήφθησαν από τα στρατεύματα στα σύνορα".


Όπως επισημαίνεται "στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι πέντε από τους συλληφθέντες ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO και μια από αυτούς ήταν η Σουμεγιέ Γκιουλέν, ανιψιά του Φετουλάχ Γκιουλέν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ 23 Σεπ 2023 | 23:29

Μεταναστευτικό: Αυτή είναι η ευρωτουρκική συμφωνία με τη σφραγίδα της Ελλάδας - Τι προβλέπει, πότε θα υπογραφεί

Η συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί στις 7 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 22 Σεπ 2023 | 20:46

Κοντά σε συμφωνία για το προσφυγικό Ελλάδα και Τουρκία μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν - Τι θα περιλαμβάνει

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία μπορούν να υπογραφούν πράγματα τα οποία "δεν είναι διακοσμητικού χαρακτήρα".

ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ 22 Σεπ 2023 | 09:11

Ερντογάν: Ο στόχος μας με τον Μητσοτάκη είναι να διαλύσουμε την ταραγμένη ατμόσφαιρα στο Αιγαίο

"Στόχος μας είναι να διαλύσουμε την ταραγμένη ατμόσφαιρα στο Αιγαίο και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η προσέγγιση του Μητσοτάκη", δήλωσε ο Ερντογάν.

ΤΟΥΡΚΙΑ 21 Σεπ 2023 | 23:02

Ερντογάν: "Να διαλυθεί η ταραγμένη ατμόσφαιρα στο Αιγαίο"- Ξανά προκλητικός για την Κύπρο

Ο Τούρκος πρόεδρος επιμένει στην ανεξαρτητοποίηση του ψευδοκράτους, όπως είπε στους δημοσιογράφους, πριν αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ 21 Σεπ 2023 | 15:37

Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθησαν δέκα μέλη της συμμορίας του Μπογιούν- Ετοίμαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των 6 [βίντεο]

Δέκα άτομα συνελήφθησαν στην Τουρκία ως ύποπτοι σε σχέση με το μακελειό στη Λούτσα.

ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ 21 Σεπ 2023 | 09:07

Τα τουρκικά ΜΜΕ για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: "Άνοιξη στις ελληνοτουρκικές σχέσεις - Ήρθε με τα χέρια στις τσέπες"

Η Hurriyet αναφέρει ότι "θα συνεχιστεί η άνοιξη στις ελληνοτουρκικές σχέσεις", ενώ η Milliyet μιλά για "συμφωνία Ελλάδας - Τουρκίας για συνεργασία στο μεταναστευτικό".

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ 21 Σεπ 2023 | 07:41

Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν: Ένα ακόμη βήμα για ήρεμα νερά και ο νέος οδικός χάρτης

Ενα ακόμη βήμα για την ηρεμία στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έγινε χθες με τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ερντογάν. Τι αποφάσισαν.

ΗΠΑ 21 Σεπ 2023 | 00:07

Μητσοτάκης σε ομογενείς για Κύπρο: "Είπα στον Ερντογάν πως οποιαδήποτε ιδέα ή συζήτηση για λύση δύο κρατών είναι μη αποδεκτή"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό σε γεύμα, με μέλη της ελληνικής κοινότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες και εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 20 Σεπ 2023 | 22:45

Τουρκικά ΜΜΕ για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Έμφαση στο θετικό κλίμα, εστίαση σε κλιματική κρίση και μεταναστευτικό

Όλα τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για το θετικό κλίμα που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΤΟΥΡΚΙΑ 20 Σεπ 2023 | 20:17

Πρώτη δήλωση Ερντογάν μετά τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη: "Μακάρι να είναι επωφελής για τη χώρα μας"

Ανακοίνωση εξέδωσε και η τουρκική προεδρία επιβεβαιώνοντας το θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 20 Σεπ 2023 | 17:03

Μητσοτάκης στο CNN: Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε στα εδαφικά με τη Τουρκία - Να συνεργαστούμε σε άλλους τομείς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για μία και μοναδική διαφορά με την Τουρκία, η οποία πρέπει να επιλυθεί με βάση το Διεθνές Δίκαιο.

«ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ» 20 Σεπ 2023 | 11:13

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καταδικάζουν τις δηλώσεις Ερντογάν για διχοτόμηση της Κύπρου και αναγνώριση του ψευδοκράτους

Τα δύο κόμματα αντιδρούν στις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για το Κυπριακό, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ 20 Σεπ 2023 | 07:27

Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Οι χαμηλές προσδοκίες, τα "ήρεμα νερά" και τα μηνύματα της τελευταίας στιγμής

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το απόγευμα η συνάντηση με τον Ερντογάν.