Συνετρίβη στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας αεροσκάφος τύπου Antonov.
Αρχικά μεταδόθηκε πως αεροσκάφος τύπου Antonov (An-12) χάθηκε από τα ραντάρ, κοντά στην πόλη Ιρκούτσκ της Ρωσίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik. Στο An-12 επέβαιναν οκτώ άτομα.
"Στις 14:50 ώρα Μόσχας [11:50 GMT], ένα αεροσκάφος An-12, που πετούσε από το Γιακούτσκ και το Ιρκούτσκ, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ", είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών, επιβεβαιώνοντας ότι στο αεροπλάνο που αγνοείται επέβαιναν οκτώ άτομα.
Λίγη ώρα αργότερα το υπουργείο ανέφερε ότι το σημείο της συντριβής εντοπίστηκε από τους διασώστες, ήταν κοντά στο Ιρκούτσκ και υπήρχαν αναφορές πως το An-12 φλέγεται.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τουλάχιστον δύο εκ των επιβατών είναι νεκροί.
Πηγή είπε στο Sputnik ότι το αεροσκάφος An-12 που χάθηκε θα μπορούσε να το χειριζόταν η λευκορωσική εταιρεία "Grodno".
Η εταιρεία επιβεβαίωσε αργότερα στο Sputnik ότι πραγματοποιεί πτήσεις στη Ρωσία και ένα από τα αεροπλάνα της θα μπορούσε να ήταν στη Σιβηρία, αλλά οι αναφορές εξακολουθούν να εξετάζονται.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr