X

Συνεχίζονται οι καταγγελίες: Πορνοστάρ κατηγορεί τον Τραμπ για παρενόχληση

Μια ακόμη γυναίκα στρέφεται εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση.

Γράφει: TheToc team

Μια ακόμη γυναίκα στρέφεται εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόκειται για τη γνωστή πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων Τζέσικα Ντρέικ, η οποία κατηγόρησε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών ότι της πρότεινε να έχουν σεξουαλικές σχέσεις επ'αμοιβή.

Φωτογραφία: Reuters

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που η ίδια παραχώρησε, παρουσία της δικηγόρου της, η Ντρέικ διηγήθηκε στους δημοσιογράφους ότι συνάντησε τον Ντ. Τραμπ κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια, ο εκείνος της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του μαζί με δύο άλλες γυναίκες. Εκεί ο Τραμπ τις αγκάλιασε «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».

Φωτογραφία: Reuters

Όταν έφυγε από το δωμάτιο, η Ντρέικ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, που της ζήτησε να ξανασυναντηθούν. «Τι θέλεις; Πόσα;», φέρεται να την ρώτησε.

«Αυτή η ιστορία είναι γελοία και εντελώς αναληθής», απάντησε η ομάδα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. «Δεν πρόκειται παρά για μια ακόμη προσπάθεια του στρατοπέδου της (υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι) Κλίντον να συκοφαντήσει έναν υποψήφιο ο οποίος σήμερα φαίνεται να έρχεται πρώτος σε τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Φωτογραφία: Reuters