Τα πολυτελή αυτοκίνητα του συγκυβερνήτη και ο χωρισμός

Προσπαθούσε να σώσει τον δεσμό του ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings. Αγόρασε πρόσφατα δύο πολυτελή αυτοκίνητα γι' αυτόν και την κοπέλα του.

ta-poluteli-autokinita-tou-sugkuberniti-kai-o-xwrismos
SHARE THIS
0
SHARES

Νέα στοιχεία για το πρόσφατο παρελθόν στη ζωή του Αντρέας Λούμπιτς έρχονται συνεχώς στο φως από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης σε μια προσπάθεια να εξηγηθεί η απόφασή του να ρίξει το αεροσκάφος της Germanwings στις πλαγιές των Αλπεων παίρνοντας στο θάνατο 150 αθώους.

Τα πολυτελή Audi

Σύμφωνα με το περιοδικό Focus ο Λουμπιτς παρήγγειλε στο Ντίσελντορφ, δύο αμεταχείριστα πολυτελή αυτοκίνητα Audi, πριν από λίγες εβδομάδες. Τοπ πρωτο αυτοκίνητο το παρέλαβε το περασμένο Σάββατο, δηλαδή τρεις ημέρες πριν από τη μοιραία πτήση. Το ένα όχημα είχε σκοπό αν το χαρίσει στην φίλη του, η οποία – σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης - δεν συμφωνούσε να παντρευτούν.

Φρίκη στις Αλπεις με τα διαμελισμένα πτώματα

Συγκλονιστική είναι η ανακοίνωση των γαλλικών αρχών για την πορεία συλλογής των σορών από τις πλαγιές των γαλλικών Αλπεων, καθώς γίνεται λόγος για «400 έως 600 κομμάτια από τα πτώματα» των 150 επιβατών. Ο γαλλικές αρχές τονίζουν ότι κανένα πτώμα δεν έχει βρεθεί ολόκληρο, παρά μόνο ανθρώπινα μέλη.

Εν συνεχεία όλα τα κομμάτια πάνε σε ειδικό μέρος ιατρικής ομάδας που κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να αρχίσει ο προσδιορισμός τους. Η αναγνώριση των θυμάτων από τους συγγενείς ουσιαστικά στηρίζεται στα προσωπικά αντικείμενα των νεκρών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook