
Η ομάδα που ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου για την γαλλική προεδρία Εμανουέλ Μακρόν επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε τουλάχιστον πέντε κυβερνοεπιθέσεις από τον Ιανουάριο. Όπως τόνισε όμως δεν υπήρξε καμία κλοπή δεδομένων, σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο Reuters.
«Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι ο μόνος υποψήφιος που έγινε στόχος επίθεσης» ανέφερε ανακοίνωση του κόμματος «En Marche!».
«Δεν αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι ο μόνος προοδευτικός υποψήφιος που απέμεινε σε αυτές τις εκλογές έγινε και ο πρώτος στόχος» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Reuters, η ομάδα του Μακρόν επικαλέστηκε στοιχεία που εντόπισε η εταιρία ασφαλείας Trend Mico, σύμφωνα με τα οποία μια κατασκοπευτική ομάδα ονόματι «Pawn Storm» στοχοποίησε την καμπάνια Μακρόν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr