Τι λέει για το βιασμό 19χρονης ο serial killer της Κύπρου

Ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος στην Κύπρο, οδηγείται σήμερα Δευτέρα εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

ti-leei-gia-to-biasmo-19xronis-o-serial-killer-tis-kuprou
SHARE THIS
0
SHARES

Ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος στην Κύπρο, οδηγείται σήμερα Δευτέρα εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για την ανανέωση της κράτησής του. 

Η Αστυνομία, αναμένεται να ζητήσει την κράτηση του για άλλες οκτώ μέρες αφού υπολείπεται ανακριτικό έργο, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζουν να αναζητούνται οι σοροί άλλων δύο θυμάτων του.
 
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η Αστυνομία έχει το δικαίωμα να ζητά την ανανέωση της κράτησης του για τρεις μήνες, εάν κρίνεται απαραίτητο για την ολοκλήρωση των ερευνών, προτού προχωρήσει με την καταχώρηση της υπόθεσης.
 
Ο 35χρονος θεωρείται ύποπτος για επτά φόνους εκ προμελέτης, ποινή που προβλέπει επτά φορές ισόβια, όσα και τα θύματα του, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα είναι αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε ποτέ στα χρονικά.
 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, πέραν από τα όσα ομολόγησε, ο 35χρονος δεν προέβη σε οποιαδήποτε άλλη αποκάλυψη, ισχυριζόμενος ότι δεν διέπραξε άλλους φόνους, ενώ για την εξάχρονη επιμένει ότι πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και μετά την έριξε στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Σε ό,τι αφορά στην καταγγελία για βιασμό από 19χρονη, η οποία, μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του «Ορέστη» μίλησε στις Αρχές, ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι δεν τη βίασε και ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τη θέλησή της, θέση την οποία προέβαλε και πριν από δύο χρόνια, όταν προέβη σε καταγγελία αντιπερισπασμού εναντίον της νεαρής, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν απειλές.
 
Η 19χρονη ανέφερε στην καταγγελία της ότι είχε μιλήσει στη σύζυγο του 35χρονου, η οποία, μετά την καταγγελία, κλήθηκε στην Αστυνομία για συμπληρωματική κατάθεση, η οποία επιβεβαίωσε την συνομιλία με την παραπονούμενη.

Πηγή: Reporter.com.cy


Φωτο: Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook