Το άγριο βλέμμα του Ερντογάν σε καστανά στην Κωνσταντινούπολη [Βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν να συνομιλεί με έναν καστανά στην Κωνσταντινούπολη.

SHARE THIS
0
SHARES

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει  το βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν να συνομιλεί με έναν καστανά στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο Τούρκος πρόεδρος περπάτησε στην οδό του Πέραν ενώ έκανε βόλτα και με το τραμ. Κάποια στιγμή αποφάσισε να αγοράσει κάστανα για τον ίδιο και την συνοδεία του. Ο Ταγίπ Ερντογάν ήταν γαλαντόμος γεμίζοντας συνολικά 5 σακουλάκια και ζήτησε από τον καστανά να του πει πόσο κοστίζουν.

«Τίποτα δεν χρωστάτε πρόεδρε» ήταν η απάντησή του, με τον Τούρκο πρόεδρο να εκπλήσσεται και να του λέει: «Τι λες τώρα, δεν γίνεται! Μου έδωσες πέντε σακουλάκια κάστανα και θα μου πεις την κανονική τους τιμή».

Ο καστανάς με χαρακτηριστική τρεμάμενη φωνή του απάντησε: «Εγώ σας έδωσα 700 γραμμάρια και κάνουν 70 λίρες». Ο Ταγίπ Ερντογάν τότε του ζήτησε να του πει και την τιμή του κιλού… «Πόσο πουλάς το κιλό;» ρώτησε τον πλανόδιο πωλητή για να λάβει την απάντηση «100 λίρες». Ο Τούρκος πρόεδρος φάνηκε να εκπλήσσεται αλλά τελικά έβγαλε μετρητά και πλήρωσε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη, η τιμή των καστάνων έχει αυξηθεί περίπου 80% μέσα στον τελευταίο χρόνο.

 

 

Πηγή: SKAI

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook