
Αργησε πολύ να ανέβει στο Θρόνο καθώς ο μπαμπάς του απεβίωσε ως ο μακροβιότερος μονάρχης στον κόσμο αλλά τώρα ήρθε η ώρα για τον 63χρονου πρίγκιπα Μάχα Βατζιραλονγκόρν .
Μετά την είδηση του θανάτου του βασιλιά της χώρας και την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ότι ο 63χρονος πρίγκιπας θα ανέβει στον θρόνο, το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το έντονο παρελθόν του Μάχα Βατζιραλονγκόρν.
Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, μεγάλη είναι η αγάπη του νέου βασιλιά για τα αεροπλάνα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα πάρτι, τα ταξίδια, τα όπλα και τη χλιδάτη ζωή.
«Ο γιος μου είναι λίγο Δον Ζουάν. Οι γυναίκες τον βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρον και εκείνος αγαπά πολύ τις γυναίκες» είχε δηλώσει η μητέρα του βασίλισσα Σιρίκιτ.
Ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν έχει κάνει τρεις αποτυχημένους γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει επτά παιδιά.
Στην τελευταία πρώην συζυγό του έκανε δώρο στους γονείς της... ποινή δυόμιση ετών με την κατηγορία της «βασιλικής δυσφήμισης».
Όμως και οι προηγούμενοι δύο γάμοι του δεν είχαν και το καλύτερο τέλος. Κατά τον πρώτο του γάμο, με την ξαδέρφη του, απέκτησε πέντε παιδιά αλλά... με την ερωμένη του. Αργότερα, παντρεύτηκε την ερωμένη του αλλά την παράτησε αναγκάζοντάς την μάλιστα να εγκαταλείψει ακόμα και τη χώρα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr