Το "ψαρωτικό" μήνυμα αμερικανού σερίφη προς εμπόρους ναρκωτικών -βίντεο

Ενας άκρως "ψαρωτικός" σερίφης στέλνει το δικό του μήνυμα στους απανταχού εμπόρους ναρκωτικών της Φλόριδα, προειδοποιώντας τους πως "ξέρουμε ποιοι είστε"

SHARE THIS
0
SHARES

Ενας άκρως "ψαρωτικός" σερίφης στέλνει το δικό του μήνυμα στους απανταχού εμπόρους ναρκωτικών της Φλόριδα, προειδοποιώντας τους λίγο εως πολύ πως "ξέρουμε ποιοι είστε κι ερχόμαστε να σας βρούμε".

Ο σερίφης Πέιτον Γκρίνελ της κομητείας Λέικ στην πολιτεία της Φλόριδα των ΗΠΑ, έδωσε συνέντευξη τύπου σχετικά με την μάχη που δίνει με τους άντρες του κατά των ναρκωτικών. Μάλιστα στο μήνυμα του αναφέρει πως οι μυστικοί του αστυνομικοί έχουν ήδη αγοράσει ηρωίνη από τους εμπόρους και πλέον αυοί δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο.

«Έχω ένα μήνυμα προς τους εμπόρους ναρκωτικών. Ερχόμαστε! Σας ψάχνουμε, ήδη οι μυστικοί αστυνομικοί μας έχουν αγοράσει ηρωίνη από εσάς, οπότε το μόνο που περιμένουμε είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης εντάλματος σύλληψης. Οπότε εύχομαι πραγματικά να διασκεδάζετε όταν το βράδυ που κοιμάστε, αναρωτιέστε αν οι ειδικές μας δυνάμεις σπάσουν την πόρτα του σπιτιού σας και μπουν μέσα. Ερχόμαστε!», ήταν μερικά από τα λόγια του σερίφη. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook