Το υπερτυχερό ζευγάρι που κέρδισε 44.000.000 ευρώ [Βίντεο]

Ζευγάρι από τη Σκωτία στάθηκε υπερτυχερό. Κέρδισε μόνο...33 εκ. λίρες (44 εκατομμύρια ευρώ) σε τζακποτ της Εθνικής Λοταρίας και φυσικά δεν το πίστευε

SHARE THIS
0
SHARES

Ένα ζευγάρι από τη Σκωτία, ο Ντέιβιντ Μάρτιν και η Κάρολ, κέρδισαν το αστρονομικό πόσο των 33 εκατομμυρίων ευρώ (δηλαδή περίπου 44 εκατομμύρια ευρώ) σε τζάκποτ της Εθνικής Λοταρίας, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Το ζευγάρι, από το Χάγουικ της Σκωτίας δήλωσε ότι σχεδιάζει να βγει σε πρόωρη συνταξιοδότηση, το συντομότερο δυνατό.  Και η πρώτη τους κίνηση είναι να αγοράσουν ένα εισιτήριο για την κόρη τους για να τους επισκεφτεί από την Αυστραλία.

Οταν χτύπησε το τηλέφωνό της Κάρολ, η ίδια οδηγούσε. Της είπαν να κάνει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου για να της ανακοινώσουν κάτι.

«Σκέφτηκε ότι κάτι κακό είχε συμβεί.Τότε της είπαμε ότι έχει κερδίσει 33 εκατομμύρια λίρες.  Δεν μπορούσα να το πιστέψει!» είπε ο ατζέντης της λοταρίας.

Ο κύριος Μάρτιν εργάζεται σε μια ένωση στέγασης για τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ η σύζυγός του σε  φαρμακείο το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.

Ο κύριος και η κυρία Μάρτιν κέρδισαν το τζάκποτ με τους αριθμούς 26, 27, 46, 47, 52 και 58.

Δήλωσας το Sky News ότι κάποια από τα χρήματα θα τα δώσουν για να βοηθήσουν τα θύματα των πλημμυρών στην περιοχή τους.

Το ποσό του τζακ ποτ μοιράστηκε στα δύο. Διαδέχεται την προηγούμενη νίκη ρεκόρ των 22 εκατομμυρίων λιρών που είχαν κερδίσει οι Πωλ Μάντισον και Μάρκ Γκάρντινερ από το Χέιστινγκς, του ανατολικό Σάσεξ, το 1995.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook