Τον φίλησε στο Μαραθώνιο, της απάντησε η γυναίκα του

Την προκάλεσε η κόρη της να φιλήσει έναν άντρα τυχαία όταν θα έτρεχε στο Μαραθώνιο, τώρα… τρέχει και δεν φτάνει

ton-filise-sto-marathwnio-tis-apantise-i-gunaika-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μπάρμπαρα Ταγκε αποφάσισε να δεχθεί την πρόκληση της κόρης της και μπήκε σε μπελάδες. Φίλησε έναν άνδρα τυχαία από το κοινό που παρακολουθούσε το Μαραθώνιο της Βοστώνης ενώ η ίδια συμμετείχε στην κούρσα. Η κόρη της όμως δεν έμεινε εκεί, άρχισε να ψάχνει να βρει το όνομα του άγνωστου άνδρα που είχε φιλήσει η μητέρα της.

Το έπραξε μάλιστα μέσω των social media βάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία και αναζητώντας την ταυτότητά του. Όπως δήλωσε η ίδια έλαβε ένα γράμμα πριν μερικές μέρες, όχι από τον ίδιο τον άγνωστο άνδρα, αλλά από τη… γυναίκα του, η οποία προσπάθησε να εξηγήσει με ευγενικό τρόπο ότι ο σύζυγός της δεν ενδιαφέρεται.

«Μας έκανε ιδιαίτερη έκπληξη όταν είδαμε την ιστορία στα μέσα ενημέρωσης. Δεν είμαι θυμωμένη, οι φίλοι μας εξάλλου έχουν τρέλανει το σύζυγό μου στην πλάκα και εγώ το διασκεδάζω. Μπορεί αυτό να μην είναι το τέλος που ήλπιζες. Αυτή η αυθόρμητη, αστεία στιγμή ήταν στο πνεύμα του Μαραθωνίου. Σου εύχομαι να μετάσχεις σε πολλές κούρσες στο μέλλον. Συγχαρητήρια για τον τερματισμό σου», έγραψε η σύζυγος του μυστηριώδους αγνώστου μην αφήνοντας πολλά περιθώρια για την μαραθωνοδρόμο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook