Follow us

Τουρκία: Βόμβες από αρχιμαφιόζο- Ναρκωτικά, δολοφονίες και βιασμοί από τους ανθρώπους του Ερντογάν

Ο αρχιμαφιόζος της Τουρκίας εξαπολύει κατηγορίες για βιασμό, διακίνηση ναρκωτικών και ύποπτους θανάτους εναντίον αξιωματούχων κοντά στον Ερντογάν

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τουρκία Μαφία

Φυσά, ξεφυσά, κοιτά το τηλέφωνό του αγχωμένος, μιλά με τους συνεργάτες του εκνευρισμένος. Σαν κάποιος να τον κυνηγά. Λες και ξαφνικά έχασε τη δύναμή του.

Ο λόγος για τον πανίσχυρο υπουργό Εσωτερικών του Ερντογάν, Σουλεϊμάν Σοϊλού. Με ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της θητείας της, βρίσκεται η κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις νέες αποκαλύψεις, υπόνοιες και φήμες που κυκλοφόρησαν που αφορούν κατηγορίες οργανωμένου εγκλήματος και διαφθοράς, την ώρα που τα προεκλογικά ποσοστά του Ερντογάν κατακρημνίζονται, ενώ παράλληλα η σοβαρή οικονομική κρίση, λόγω των πολιτικών του Ερντογάν, αλλά και η πανδημία του κορονοϊού χτυπούν τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, ο πιο διαβόητος ηγέτης της μαφίας της Τουρκίας, ο Σεντάτ Πεκέρ, κυκλοφόρησε μια σειρά από βίντεο εξομολογήσεων, κατηγορώντας τους αξιωματούχους του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας για συνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα. Ο Πεκέρ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος το 2007 για συμμετοχή στο οργανωμένο έγκλημα και καταζητείται ξανά από την τουρκική αστυνομία, εξαπολύει κατηγορίες για βιασμό, διακίνηση ναρκωτικών και ύποπτους θανάτους εναντίον αξιωματούχων κοντά στον Ερντογάν.

Μάλιστα φτάνει σε σημείο να "δίνει" ανθρώπους χρησιμοποιώντας υποκοριστικά ονομάτων, όπως Sülü, το οποίο είναι συνήθης σύντμηση του Σουλεϊμάν, παραπέμποντας στον Σοϊλού.

μαφιόζος

Το πρώτο βίντεο του Πεκέρ, είχε ως στόχο την ομάδα "Pelikan", μια κλίκα που επικεντρώθηκε γύρω από τον Μπεράτ Αλμπαϊράκ, τον γαμπρό του Ερντογάν και πρώην υπουργό Οικονομικών και τον Μεχμέτ Αγάρ, τον ντροπιασμένο πρώην υπουργό Εσωτερικών. Αλλά σύντομα, ο κύριος στόχος του έγινε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο ισχυρός και φιλόδοξος υπουργός Εσωτερικών.

Ισχυρίστηκε ότι ένας σύμβουλος του Σοϊλού είχε ένα αυτοκίνητο αξίας 191.000 δολαρίων και ένα σπίτι αξίας 600.000 δολαρίων και ρώτησε πώς θα μπορούσε να τα έχει αυτά κάποιος με μισθό περίπου 1.195 δολάρια. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ένας συγγενής του υπουργού, ο Σαντίκ Σοϊλού, "βρίσκεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Αστικοποίησης όλη την ώρα" και έχει λόγο για τα σχέδια ανάπτυξης ζωνών, παρά το γεγονός ότι δεν κατέχει επίσημη θέση. Ο Πεκέρ μάλιστα είπε για άλλη μια φορά ότι ο Σοϊλού ήταν "το εισιτήριο επιστροφής μου".

Ισχυρίζεται ότι είχε λάβει προστασία από την τουρκική αστυνομία κατόπιν εντολής του Σοϊλού και ότι συχνά βοηθούσε τον υπουργό Εσωτερικών. Πέρυσι, είχε οργανώσει μάλιστα διαδικτυακή καμπάνια, η οποία συμπαραστάθηκε στον Σοϊλού, όταν αυτός παραιτήθηκε μετά τις κατηγορίες για πλημμελή οργάνωση της καραντίνας. Αποτέλεσμα της καμπάνιας του Πεκέρ ήταν να αναγκαστεί ο Ερντογάν να τον κρατήσει στη θέση του και πλέον ο Σοϊλού να θεωρείται και πανίσχυρος.

Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός πως από όλες τις αποκαλύψεις στις οποίες έχει προβεί ο Πεκέρ μέχρι τώρα, ο Σοϊλού, το μόνο για το οποίο απάντησε είναι για την προστασία, λέγοντας ότι ο αρχινονός είχε προστασία πριν αυτός αναλάβει υπουργείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατηγορίες για στενές σχέσεις του πρώην ΥΠΕΣ της Τουρκίας με τη μαφία

Στο στόχαστρό του μπήκε και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ, για τον οποίο οργιάζουν οι φήμες εδώ και πολλά χρόνια ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τη μαφία. Μάλιστα επί θητείας του τη δεκαετία του 1990, έγινε πασιφανές ότι το κράτος χρησιμοποίησε μπράβους για να "ξεφορτωθεί" υποτιθέμενους εχθρούς του κράτους. Ο Πεκέρ λέει ότι αυτές οι σχέσεις υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Μια γυναίκα που κατήγγειλε για βιασμό τον γιο του Αγάρ, βρέθηκε νεκρή λίγο καιρό αργότερα. Η εισαγγελία σταμάτησε γρήγορα όλες τις έρευνες.

Σε προηγούμενα βίντεο, κατηγόρησε τον Αγάρ για κατάσχεση μιας μαρίνας πολυτελών γιοτ από τον Μουμπαρίζ Μανσίμοφ, ο οποίος έλαβε ποινή φυλάκισης πέντε ετών επειδή ήταν γκιουλενιστής. Ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι ήταν μια συνωμοσία εναντίον του Μανσίμοφ για να του "φάει" τις επιχειρήσεις ο Μεχμέτ Αγάρ, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που εισήγαγε τον Μανσίμοφ στην οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν πριν από χρόνια. Λέει επίσης ότι ο Μεχμέτ Αγάρ έβαλε μια επιστολή από τον Γκουλέν στον τοίχο του κελιού του στη φυλακή όταν ήταν πίσω από τα κάγκελα το 2011.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεμίλ Τσιτσέκ, είπε ότι αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του Πεκέρ, αυτό θα ήταν καταστροφικό. Κάλεσε τους δικαστές να δράσουν. Προς το παρόν δεν έχει δράσει κανείς. Αυτό ξεκαθαρίζεται αν κάποιος ακούσει σε ένα από τα βίντεο, τον Πεκέρ να λέει ότι ο Σοϊλού έχει αντικαταστήσει όλους τους δικαστές με δικούς του ανθρώπους.

Μια άλλη κατηγορία που εξαπέλυσε ο Πεκέρ εναντίον του Αγάρ ήταν ότι συμμετείχε σε εμπόριο ναρκωτικών και ήταν ο παραλήπτης των πέντε τόνων κοκαΐνης που κατασχέθηκαν στην Κολομβία σε πλοίο που προοριζόταν για την Τουρκία τον Ιούνιο του 2020.

"Μην αμφιβάλλετε, θα διδάξω κάποιους τυράννους ότι δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο όπλο από έναν άνθρωπο που τολμά να πεθάνει", έγραψε ο Πεκέρ στο Twitter, διαφημίζοντας το τρίτο του βίντεο. "Άνθρωποι του βαθέως κράτους, 'Pelikanιστές', θα ηττηθείτε από μια κάμερα σε ένα τρίποδο", ανέφερε ο Πεκέρ. Στο τελευταίο του βίντεο, ο Πεκέρ είπε ότι ο Σουλεϊμάν Σοϊλού βάζει ανθρώπους να παρακολουθούν τον Ιμπραΐμ Καλίν.

Ο Ερντογάν και το κόμμα του θεωρήθηκαν κάτι το καθαρό, μια νέα σελίδα στην πολιτική της χώρας, όταν ανέλαβαν την εξουσία το 2003. Τη χώρα είχε συγκλονίσει ένα σκάνδαλο το 1996, όταν ένας ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας και ένας εθνικιστής δολοφόνος και διακινητής ναρκωτικών σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κοντά στην πόλη Σουσουρλούκ, αποκαλύπτοντας στενούς δεσμούς μεταξύ της κυβέρνησης, των δεξιών εθνικιστών και του οργανωμένου εγκλήματος. Μετά την υποτιθέμενη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 εναντίον του, ο Ερντογάν στράφηκε για υποστήριξη στο εθνικιστικό κίνημα, το οποίο συνοδεύτηκε από τα παλιά δίκτυα επαγγελματιών εγκληματιών και ακροδεξιών εθνικιστών. Ο Φικρί Σαγλάρ, πρώην βουλευτής, σχολίασε: "Μπορούμε να το ονομάσουμε αυτό, το δεύτερο Σουσουρλούκ". Ο Σαγλάρ ήταν μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής που διερεύνησε το σκάνδαλο της δεκαετίας του 1990.

"Μπορεί να είναι πιο σοβαρό", πρόσθεσε. "Ο Σουρουρούκ ήταν σαν τα θεμέλια για την αποκάλυψη σχέσεων μεταξύ πολιτικών-μαφίας-κράτους, τώρα αποκαλύπτονται ίχνη για αυτό που έκανε αυτό το κατεστημένο".

Ο Πεκέρ στήριζε φανατικά τον Ερντογάν

Ο 49χρονος Πεκέρ εμφανιζόταν ως φανατικός ερντογανικός. Απειλούσε δημόσια να κρεμάσει τους κυβερνητικούς αντιπάλους και να λουστεί με το αίμα τους. Το γεγονός πως προστατευόταν άνωθεν κατέστη ξεκάθαρο αφής στιγμής κανείς δεν αντέδρασε σε κατηγορίες προς πολιτικούς.

Σε προηγούμενα βίντεο, ισχυρίστηκε ότι ήταν ο Σοϊλού που τον είχε προειδοποιήσει για έρευνα εναντίον του, ώστε να μπορέσει να εγκαταλείψει τη χώρα. Τον Ιανουάριο του 2020, ο Πεκέρ έφυγε βιαστικά στο εξωτερικό λίγο μετά την αποφυλάκιση του Αλαατίν Τσακιτζί, του βασικού ανταγωνιστή του στην τουρκική μαφία, που έγινε κατόπιν προτροπής του MHP, του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος που έχει συμμαχήσει με το κόμμα του Ερντογάν. Εκτοτε, όπως ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης, ο Τσακιτζί έχει πάρει τη θέση του Πεκέρ ως αρχηγός της μαφίας που συνδέεται με το κράτος. Μάλιστα το μέγεθος της ελευθερίας που απολαμβάνει ο Τσάκιτζι είναι εμφανές καθώς φωτογραφίζεται απροκάλυπτα με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί και απειλεί ανοιχτά τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Πεκέρ συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία και στη συνέχεια απελάθηκε στο γειτονικό Κόσοβο. 'Επειτα, τα ίχνη του χάνονται, ενώ τελευταία οι πληροφορίες τον θέλουν να μένει στο Ντουμπάι.

Ο Πεκέρ άρχισε να μιλάει, οι πληροφορίες έχουν κατακλύσει την Τουρκία. Κανείς δεν αντιδρά. Η μία πλευρά, λέει ότι ο Πεκέρ αγανακτισμένος, αποφάσισε να ρίξει την κυβέρνηση, αν δεν του δώσουν πίσω την ηρεμία του και τη σιγουριά πως αν επιστρέψει, δεν θα τον σκοτώσει ο Τσάκιτζι.

Η άλλη πλευρά λέει ότι ο Πεκέρ είναι "βαλτός" από τον Ερντογάν για να "φάει" τον πανίσχυρο πλέον Σοϊλού, πάλι με αντάλλαγμα την ασφαλή επιστροφή του στην Τουρκία. Σε όλα τα βίντεο μέχρι στιγμής ο Πεκέρ έχει "πετάξει" κατηγορίες που δεν εμπλέκουν ούτε καν έμμεσα τον Ερντογάν. Κανείς δεν μιλά. Γιατί ξέρει ότι αν τολμήσει να πει πως ο Πεκέρ λέει ψέματα, τότε θα έρθει η μαγνητοσκοπημένη/ηχογραφημένη απόδειξη από τον αρχινονό, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν, κυριολεκτικά εξευτελίζοντας αρκετούς ανθρώπους.

Πηγή: Capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

«ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ» 05 Σεπ 2025 | 12:44

Ο Καμμένος για τους νέους διαλόγους με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης: "Εκανα πλάκα - Αν συνεχίσουν θα κατέβω στην πολιτική"

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα και "επιλεκτική διαρροή" συνομιλιών από την δικογραφία της υπόθεσης της μαφίας της Κρήτης.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 04 Σεπ 2025 | 22:12

Κρήτη: Το σκάνδαλο με τα 175 στρέμματα της Μονής που χαρίστηκαν στη μαφία, ο εκβιαζόμενος ηγούμενος και ο ρόλος του Μελχισεδέκ

Πώς ο ηγούμενος της Μονής της Αγίας Τριάδας χάρισε την έκταση στους μαφιόζους, οι οποίοι την πούλησαν σε Ισραηλινούς για 1,5 εκατ. ευρώ - Η "καραμπόλα" των αρχιμανδριτών και η εμπλοκή του Μελχισεδέκ

ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ 04 Σεπ 2025 | 20:43

Μαφία Κρήτης: Έξι άτομα προφυλακίστηκαν, εννιά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους

Ανάμεσα στους 17 κατηγορούμενους που θα κληθούν να δώσουν αύριο εξηγήσεις στην αρμόδια ανακριτική αρχή είναι και τα δύο αδέρφια, στα οποία αποδίδονται από την αστυνομία αρχηγικοί ρόλοι.

ΤΙ ΛΕΝΕ 04 Σεπ 2025 | 20:05

Μαφία Κρήτης: Νέες συνομιλίες Καμμένου με τον "αρχηγό" - "Το έδωσα στο επιτελείο του Τραμπ, μη σε νοιάζει τίποτα" [βίντεο]

Σε νέους ηχογραφημένους διαλόγους ο Πάνος Καμμένος ακούγεται να έχει οικειότητα με τον αρχιμαφιόζο και να τον διαβεβαιώνει ότι μεσολάβησε για την προώθηση του Μελχισεδέκ για τη θέση του Μητροπολίτη

ΤΟΥΡΚΙΑ 04 Σεπ 2025 | 16:44

Η Άγκυρα διαψεύδει την παραβίαση του FIR Αθηνών και κατηγορεί την Ελλάδα: "Έστειλαν οπλισμένα F-16 στο άοπλο αεροσκάφος μας"

Οι πηγές του τουρκικού ΥΠΑΜ σημειώνουν ότι μετά το περιστατικό, ενημερώθηκαν οι αρχές του ΝΑΤΟ.

ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 14:38

Κρητικοί μαφιόζοι: Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη - Ο όρος που του επιβλήθηκε

Με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός από τη Ρέθυμνο που συνελήφθη για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 04 Σεπ 2025 | 11:56

Η μαφία της Κρήτης είχε "συνεργάτες" και δημοσιογράφους - Τους χρησιμοποιούσαν για εκβιασμούς

Τι προκύπτει από τη δικογραφία για τη μαφία της Κρήτης και τις σχέσεις της με τοπικούς δημοσιογράφους.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 09:11

Δημογλίδου για του Κρητικούς μαφιόζους: "Έρχονται και άλλες συλλήψεις" - Πότε ξεκίνησαν οι έρευνες

Σήμερα απολογούνται οι πρώτοι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη μεγάλη εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ 04 Σεπ 2025 | 07:00

Δήμαρχος Χανίων: "Δεν υπέκυψα ποτέ σε πιέσεις και ούτε πρόκειται" - Αρνείται κάθε εμπλοκή με τη μαφία της Κρήτης

Απαντά σε δημοσιεύματα, τα οποία τον εμφανίζουν να έχει επικοινωνία με άτομα της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Κρήτη.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 17 04 Σεπ 2025 | 06:33

Κρητική μαφία: Η ώρα των απολογιών για τους εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση

Ενώπιων του Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα το πρωί, οι συλληφθέντες για την συμμετοχή τους στη φερόμενη "μαφία των Χανίων".

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 03 Σεπ 2025 | 22:07

Μαφία Κρήτης: Πουλούσαν κατασχεμένα ναρκωτικά μέσα από αστυνομικά τμήματα - Ο "Πατομπούκαλος" είχε εμμονή με αστυνομικό

Σε κατάθεση αναφέρεται ότι ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών έπαιρνε κοκαΐνη από φίλο του αστυνομικό, ο οποίος την έβρισκε στο αστυνομικό τμήμα όπου είχε κατασχεθεί - Ο "πατομπούκαλος" είχε συμβόλαιο θανάτου για αστυνομικό

DOLCE VENTO 03 Σεπ 2025 | 18:57

Τουρκία: Πολυτελές γιοτ βυθίστηκε 15 λεπτά μετά την καθέλκυσή του – Οι επιβάτες πήδηξαν στη θάλασσα [βίντεο]

Το πανάκριβο γιοτ φέρεται να βυθίστηκε λίγα λεπτά μετά την καθέλκυσή του.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 03 Σεπ 2025 | 18:06

Μαφία της Κρήτης: Ο αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ απαντά μετά τον σάλο - "Η επαφή μου ήταν στο πλαίσιο της Εκκλησίας"

"Ουδέποτε έλαβα καμία πολιτική ή άλλη μεσολάβηση για την εκλογή μου - Σκοτεινοί κύκλοι βρήκαν την ευκαιρία να προκαλέσουν προβλήματα"

ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ 03 Σεπ 2025 | 15:08
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 03 Σεπ 2025 | 14:16

Εξελίξεις για τη μαφία της Κρήτης: Δεσμεύονται οι λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία όλων των εμπλεκόμενων

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος φέρεται να έχει εντοπίσει ίχνη κίνησης λογαριασμών και στο εξωτερικό.

"ΝΑΡΚΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" 03 Σεπ 2025 | 13:35

Επεισόδιο στην Καραϊβική: Η στιγμή που αμερικανικός πύραυλος καταστρέφει πλοίο από τη Βενεζουέλα - Μετέφερε ναρκωτικά

Η κυβέρνηση Τραμπ παρουσιάζει τον αγώνα κατά των ναρκωτικών ως κορυφαία προτεραιότητά της

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 03 Σεπ 2025 | 11:56

Ο απίστευτος διάλογος του Πάνου Καμμένου με τον μαφιόζο της Κρήτης: "Το καθαρίζω με τους Αμερικανούς"

Ο πρώην υπουργός Αμυνας φέρεται να δηλώνει ότι μπορεί να τοποθετήσει τον Μητροπολίτη αν εξαρτάται από τους Αμερικανούς

Κ. ΔΗΜΟΓΛΙΔΟΥ 03 Σεπ 2025 | 11:27

Κρητική μαφία: Έρχονται νέες διώξεις και συλλήψεις - Τι είπε για τον Πάνο Καμμένο η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Την άσκηση ποινικών διώξεων καθώς και πιθανές συλλήψεις για τη μαφία που αποκαλύφθηκε στην Κρήτη σχετικά με την δεύτερη δικογραφία που δημιουργήθηκε σε βάρος τους.

ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ 03 Σεπ 2025 | 09:43

Στράτος Τζώρτζογλου: Κουμπάρος του ο "αρχιμαφιόζος της Κρήτης" - Τον πάντρεψε με τη Μαριόλα

Αδελφικός φίλος και κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου, είναι ο ένας από τους "πρωταγωνιστές" της μαφίας της Κρήτης.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 02 Σεπ 2025 | 22:41

Θεσσαλονίκη: 25 συλλήψεις για ναρκωτικά σε ρέιβ πάρτι στην Ασπροβάλτα - Ισραηλινοί οι 15 συλληφθέντες

Συνολικά συνελήφθησαν 25 άτομα νεαρής ηλικίας εκ των οποίων πέντε Έλληνες, 15 Ισραηλινοί, αλλά και άτομα από τις ΗΠΑ, Σερβία, Μάλτα, Ιταλία, Βραζιλία

ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ 02 Σεπ 2025 | 22:02

Δικαστήριο στην Τουρκία καθαίρεσε τον επικεφαλής και τη διοίκηση του CHP στην Κωνσταντινούπολη

Με την απόφαση καθαιρείται από την ηγεσία της οργάνωσης ο Οζγκιούρ Τσελίκ, στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος και αρχηγού της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Οζγκιούρ Οζέλ

ΣΑΛΟΣ 02 Σεπ 2025 | 21:47

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Κρητικής μαφίας - Ετοίμαζαν βομβιστική επίθεση σε σπίτι δικηγόρου [βίντεο]

Οι αρχές κατάφεραν να αποτρέψουν στο παρά πέντε αιματηρό χτύπημα με βόμβα, την ώρα που στο μικροσκόπιο μπαίνουν και άλλοι αστυνομικοί

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 02 Σεπ 2025 | 20:26

"Αν εξαρτάται από τους Αμερικανούς, το καθαρίζω": Ο Καμμένος έδινε εγγυήσεις στον Κρητικό μαφιόζο για την εκλογή Μητροπολίτη

"Oύτε μίλησα με τον αρχιμανδρίτη, ούτε τον βοήθησα, ούτε σήκωσα ξανά τηλέφωνο" λέει ο Πάνος Καμμένος για τη συνομιλία που κατέγραψε ο "κοριός" της ΕΛΑΣ με τον αρχηγό της μαφίας στην Κρήτη

ΜΕΣΑΖΩΝ 02 Σεπ 2025 | 18:29

Οι μαφιόζοι της Κρήτης είχαν μιλήσει και με τον Πάνο Καμμένο- Για να μεσολαβήσει για την εκλογή του δεσπότη Χανίων

Στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΛΑΣ υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία του ξενοδόχου με τον Πάνο Καμμένο

ΑΠΟ ΚΙΝΑ 02 Σεπ 2025 | 15:52

Ερντογάν: Βρήκα θετική ανταπόκριση για μία αναβαθμισμένη συνάντηση Ρωσίας - Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ερντογάν ανέδειξε για μία ακόμη φορά τις τουρκικές πρωτοβουλίες για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

ΕΛΑΣ 02 Σεπ 2025 | 15:40

Μαφία Κρήτης: Πουλούσαν ναρκωτικά μέρα μεσημέρι σε πάρκα - Ντοκουμέντα από το εμπόριο όπλων

Οι μαφιόζοι της Κρήτης έφταναν στο σημείο να πουλάνε ναρκωτικά μέρα μεσημέρι, σε πάρκα και δημόσιους χώρους, παρουσία κόσμου - Νέα ντοκουμέντα και συνομιλίες

ΜΕΤΑΞΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ 02 Σεπ 2025 | 14:39

Δύο τουρκικά F-16 παραβίασαν το FIR Αθηνών - Πρώτη παραβίαση μετά από 30 μήνες

Πρόκειται για την πρώτη παραβίαση εκ μέρους της τουρκικής πλευράς μετά από 30 μήνες.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 02 Σεπ 2025 | 11:02

Μαφία στην Κρήτη - Απίστευτοι διάλογοι: "Δεν είμαστε εστιατόριο, ναρκωτικά πουλάμε" - Οι πελάτες πλήρωναν και με... POS

Επική ατάκα στο συνθηματικό πελάτη που ζήτησε… ομελέτα. "Δεν είμαστε εστιατόριο, ναρκωτικά πουλάμε εδώ", του απάντησαν.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 02 Σεπ 2025 | 06:56

Γεραπετρίτης: Θα υπάρξει συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι "εθιμοτυπική"

Επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 01 Σεπ 2025 | 21:08

Μαφία της Κρήτης: Ήθελαν καθηγητές σε καίρια πόστα, διάλεγαν δικαστές, επέβαλαν μέχρι και Μητροπολίτη της αρεσκείας τους

Ανώτερος κληρικός εκβιάστηκε για να μπει στο κύκλωμα και στη συνέχεια ζήτησε από μέλη του να επιτεθούν σε άτομα με τα οποία είχε προσωπικές διαμάχες - Οι μαφιόζοι είχαν επαφές με πρώην υπουργό

ΣΤΗ ΣΑΝΓΚΑΗ 01 Σεπ 2025 | 14:44

Ο Πούτιν... αποθεώνει τον Ερντογάν: Στρατηγική η σχέση μας, περιζήτητος ο ρόλος της Τουρκίας

Ο Τούρκος πρόεδρος προσκάλεσε τον Ρώσο ομόλογό του να επισκεφθεί την Τουρκία.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 01 Σεπ 2025 | 09:41

Αποκαλύψεις για τη μαφία της Κρήτης: Δύο αδέρφια επιχειρηματίες οι αρχηγοί - Μπλεγμένοι αστυνομικοί, στρατιωτικοί, κληρικοί

Επιχείρηση - μαμούθ της αστυνομίας στήθηκε για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην οποία όπως φαίνεται συμμετείχαν στρατιωτικοί, αστυνομικοί και επιχειρηματίες.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ 31 Αυγ 2025 | 18:56
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 31 Αυγ 2025 | 14:16

Μύκονος: Χτύπημα της ΕΛΑΣ στα δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών - Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις

Ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες, σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 43 και 56 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εμπορίας – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και δισκίων.

ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ 30 Αυγ 2025 | 13:37

Θεσσαλονίκη: 26χρονος Ισραηλινός έκρυβε ναρκωτικά στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε

Ένας 26χρονος Ισραηλινός συνελήφθη χθες το μεσημέρι για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

ΥΠΑΜ 29 Αυγ 2025 | 13:02

Δένδιας: Απαράδεκτες και απρεπείς οι δηλώσεις Φιντάν, παραβιάζουν μια αρχή γνωστή ακόμα και στους πρωτοετείς διπλωμάτες

"Οι δηλώσεις του παραβιάζουν μια αρχή γνωστή ακόμα και στους πρωτοετείς διπλωμάτες: Την αρχή της μη ανάμειξης στην εσωτερική πολιτική άλλων χωρών" είπε ο κ. Δένδιας.

29 Αυγ 2025 | 09:59

Απάντηση Γεραπετρίτη στις προκλητικές δηλώσεις Φιντάν: "Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν"

"Η Ελλάδα ούτε φοβικά σύνδρομα έχει, ούτε προσδιορίζεται σε αναφορά με την Τουρκία" είπε ο κ. Γεραπετρίτης.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 29 Αυγ 2025 | 08:47

ΗΠΑ: Τροπολογία στο Κογκρέσο για τον περιορισμό εξαγωγής αμερικανικών όπλων στην Τουρκία

Την τροπολογία κατέθεσε ο Δημοκρατικός Josh Gottheimer στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ...ΠΑΒΛΟΦ 29 Αυγ 2025 | 08:14

Προκλητικές αναφορές Φιντάν για την Ελλάδα: "Να μην ανοίγουν την πόρτα σε κρίσεις που ίσως έχουν κόστος για τη χώρα τους"

Ο Φιντάν κατηγόρησε τους Έλληνες πολιτικούς ότι ασκούν "φθηνή πολιτική", καλλιεργώντας "το αντιτουρκικό αίσθημα" στον ελληνικό λαό.

ΝΕΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ 28 Αυγ 2025 | 18:27

Τουρκία: Νέα εισαγγελική έρευνα εις βάρος του προέδρου του CHP Οζγκιούρ Οζέλ - Οι δηλώσεις που "ενόχλησαν"

Η εισαγγελική έρευνα κατά του Οζγκιούρ Οζέλ αφορά δηλώσεις που έχει κάνει σε συγκεντρώσεις του κόμματος του.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 28 Αυγ 2025 | 17:49

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Ζελένσκι: Η Τουρκία είναι έτοιμη να βοηθήσει στη διεξαγωγή συνομιλιών Ουκρανίας-Ρωσίας

Ο Ερντογάν είπε στον Ζελένσκι ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ασφάλεια της Ουκρανίας.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ 28 Αυγ 2025 | 13:03

Όλο και πιο κοντά Τουρκία και Αίγυπτος - Συμφωνία για την από κοινού παραγωγή drones

Εμβαθύνεται η αμυντική συνεργασία μεταξύ Καΐρου και Άγκυρας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ 27 Αυγ 2025 | 16:58

Τουρκία: Επίθεση σε Νετανιάχου για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων - "Δεν συνάδει με τα ιστορικά και νομικά δεδομένα"

Το τουρκικό ΥΠΕΞ είπε ότι Μπένιαμιν Νετανιάχου προσπαθεί να συγκαλύψει τα εγκλήματα που διέπραξε ο ίδιος και η κυβέρνησή του.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ 27 Αυγ 2025 | 09:58

Τουρκάλα τραγουδίστρια ερμηνεύει στα ελληνικά το "Όλα σε θυμίζουν" και "ρίχνει" το TikTok [βίντεο]

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια Σεβάλ Σαμ ερμηνεύει το ελληνικό τραγούδι "Όλα σε Θυμίζουν" με συναίσθημα, σε άπταιστα ελληνικά.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ 26 Αυγ 2025 | 15:34

Deutsche Welle: Στη Λιβύη ο Καλίν για επαφές με τον Χαφτάρ - Πιέσεις για το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Ο επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Ιμπραχίμ Καλίν, συναντήθηκε και με τον γιο και αναπληρωτή διοικητή των δυνάμεων του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, τον Σαντάμ Χαλίφα Χαφτάρ.

ΣΤΟ OPEN 25 Αυγ 2025 | 18:19

Γεραπετρίτης: Υπό οποιαδήποτε συνθήκη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων

Σύμφωνα με τον κ. Γεραπετρίτη, η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, η οποία σήμερα μπορεί να ομιλεί στο υψηλότερο επίπεδο και με τις δύο πλευρές της Λιβύης

ΤΟΥΡΚΙΑ 25 Αυγ 2025 | 15:04

Χαλίτ Γιουκάι: Υποβρύχιο ρομπότ κατέγραψε τη σορό του Τούρκου επιχειρηματία στον βυθό του Μαρμαρά - Πώς εντοπίστηκε [βίντεο]

Η σορός του Τούρκου επιχειρηματία Χαλίτ Γιουκάι εντοπίστηκε μέσω ειδικής συσκευής ηχητικού εντοπισμού Sonar του τουρκικού Λιμενικού

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 25 Αυγ 2025 | 14:11

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Βουλή της ανατολικής Λιβύης επικυρώνει το τουρκολιβυκό Μνημόνιο μέσα στις επόμενες ημέρες

Θα είναι "μια υπογραφή που θα αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο" γράφει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ 25 Αυγ 2025 | 12:14

Βρέθηκε το πτώμα του Τούρκου επιχειρηματία που είχε χαθεί ενώ έπλεε με το γιοτ από Μαρμαρά προς Μύκονο - Σε βάθος 68 μέτρων

Βρέθηκε μέσω συσκευής ηχητικού εντοπισμού SONAR - Ποιος ήταν ο 43χρονος που λάτρευε τη θάλασσα

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ 24 Αυγ 2025 | 23:47

Δύο σεισμοί 4,8 και 4,5 Ρίχτερ μέσα σε λίγα λεπτά σημειώθηκαν στη δυτική Τουρκία

Το επίκεντρο των σεισμικών δονήσεων εντοπίζεται 55 χιλιόμετρα νότια από το Μπαλικεσίρ και 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σμύρνης.

24 Αυγ 2025 | 13:15

Τραγωδία στη Μύκονο: Νεκρός 25χρονος Βραζιλιάνος σε ιδιωτική πισίνα ξενοδοχείου - Σε κρίσιμη κατάσταση ο φίλος του

Οι δύο νεαροί Βραζιλιάνοοι βρίσκοντα σε ιδιωτική πισίνα σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Ορνό της Μυκόνου. Στον χώρο βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2024 23 Αυγ 2025 | 17:50

Τουρκική μαφία: Στον Ωρωπό είχε στήσει τη βάση της η εγκληματική οργάνωση - Τα μέλη της ζούσαν στη χλιδή

Ο 29χρονος Ρέιζ και οι συνεργοί του βρίσκονταν στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ από τον Δεκέμβριο του 2024.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 22 Αυγ 2025 | 15:38

Τουρκία: Σάλος με τον Χακάν Φιντάν και δημοσιεύματα περί πλαστών πτυχίων του

Από το "αμφιλεγόμενο προπτυχιακό" στις ΗΠΑ μέχρι τα μεταπτυχιακά στο Bilkent, οι καταγγελίες περί πλαστών τίτλων σπουδών παίρνουν πολιτικές και θεσμικές διαστάσεις για τον Φιντάν

«ULKUCU» 22 Αυγ 2025 | 07:36

Τούρκοι μαφιόζοι: Πώς ξεσκέπασε τη δράση τους η ΕΥΠ - Η βίλα στον Ωρωπό, τα ναρκωτικά και τα ακριβά αμάξια

Οι συλληφθέντες, αποτελούν μέλη οργανώσεων που διακινούν ποσότητες ναρκωτικών και εξάγουν τα χρήματα μέσα σε…τσουβάλια μέσω εταιριών μεταφοράς χρημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 21 Αυγ 2025 | 21:04

Τούρκοι μαφιόζοι: Ο 29χρονος αρχηγός "Ρέιζ" και η δράση της συμμορίας του - "Αγαπάω την Ελλάδα, θέλω να ζήσω εδώ"

Οι Τούρκοι μαφιόζοι βρίσκονται στην Ελλάδα με Golden Visa, δηλώνουν γκιουλενιστές - Πώς ξέπλεναν χρήματα με πολυτελείς βίλες και πανάκριβα αυτοκίνητα από τη Βουλγαρία -

ΒΙΝΤΕΟ 21 Αυγ 2025 | 18:34

Τουρκία: Σάλος με τουρίστρια που έκανε pole dancing σε ιστό σημαίας - Ο αισθησιακός χορός σε αρχαιολογικό χώρο της Καππαδοκίας

Αισθησιακός χορός στην κορυφή σημαντικού ιστορικού προορισμού στην περιοχή της Καππαδοκίας - Έρευνα για "προσβολή εθνικού συμβόλου"

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ 21 Αυγ 2025 | 18:29

Συνομιλία Μακρόν-Ερντογάν: Στο επίκεντρο Ουκρανία και Μέση Ανατολή - "Συνεργαζόμαστε στενά..."

Ο Γάλλος πρόεδρος ευχαρίστησε την Τουρκία για τη συνεργασία της σχετικά με το να δοθεί τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία ενώ συζήτησαν και για τη Μέση Ανατολή.

ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 21 Αυγ 2025 | 16:53

Τουρκία: Δεν θα υπάρξει ειρηνευτική αποστολή στην Ουκρανία χωρίς εκεχειρία

Πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας αναφέρουν ότι πρέπει πρώτα να επιτευχθεί εκεχειρία και μετά η χώρα θα εκτιμήσει αν θα μπορέσει να συνεισφέρει.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ 21 Αυγ 2025 | 16:10

Reuters: Οι τουρκικές λιμενικές Αρχές ζητούν από τα πλοία να δηλώνουν ότι δεν σχετίζονται με το Ισραήλ

Τα πλοία που φτάνουν απευθείας από το Ισραήλ ή αναχωρούν προς ισραηλινά λιμάνια δεν θα επιτρέπεται πλέον να αγκυροβολούν σε τουρκικά λιμάνια.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 20 Αυγ 2025 | 21:21

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Τουρκία διπλασιάζει τον στρατό της στα Κατεχόμενα

Σύμφωνα με την εφημερίδα TRHaber, ο αριθμός των στρατιωτών στην Κύπρο αναμένεται να ξεπεράσει τους 100.000.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 20 Αυγ 2025 | 20:13

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Δεν έχει αλλάξει η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35

Η νομοθεσία αποτρέπει την Τουρκία να αποκτήσει F-35, λόγω της κατοχής του ρωσικού συστήματος των S-400.

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2022 20 Αυγ 2025 | 17:42

Ελ. Βενιζέλος: Συνελήφθη 25χρονος Τούρκος που καταζητούταν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία

Ο 25χρονος συνέδραμε σε ανθρωποκτονία ατόμου που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 20 Αυγ 2025 | 10:49

Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτι στο Μενίδι: Εντοπίστηκαν ρόπαλα και μετρητά [βίντεο]

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε έφοδο της αστυνομίας στο Μενίδι.

"ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ'' 19 Αυγ 2025 | 21:31

Η Κύπρος απαντά στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο με ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ - Τι αναφέρει

Στην επιστολή, που παραπέμπει και σε παλαιότερες επιστολές της Κύπρου προς τον ΟΗΕ, σημειώνεται με έμφαση ότι "το εν λόγω Μνημόνιο δεν παράγει οποιαδήποτε έννομα αποτελέσματα για τρίτα μέρη, ούτε επηρεάζει τα δικαιώματα τρίτων κρατών επί θαλάσσιων ζωνών

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2026 19 Αυγ 2025 | 20:20

Μαρκ Ρούτε: Στην Άγκυρα η επόμενη σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ

Η Σύνοδος θα φιλοξενηθεί στο Προεδρικό Συγκρότημα Μπεστεπέ (Κουλιγιέ) στις 7-8 Ιουλίου του 2026.

ΕΙΧΕ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ 18 Αυγ 2025 | 10:41

Ο ντελιβεράς παρέδιδε και ναρκωτικά: Σύλληψη 54χρονου διανομέα για διακίνηση σε Νέα Φιλαδέλφεια και Μενίδι

Ένας 54χρονος ντελιβεράς συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε Νέα Φιλαδέλφεια και Μενίδι.

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ 17 Αυγ 2025 | 23:20

Νέα πυρκαγιά στην Τουρκία: Εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνονται από επτά χωριά [βίντεο]

Η πυρκαγιά ξέσπασε χθες, Σάββατο, και επεκτάθηκε γρήγορα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων στους λόφους.

ΛΟΝΔΙΝΟ 17 Αυγ 2025 | 14:15

Παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν, ο απεσταλμένος εμπορίου της Βρετανίας στην Τουρκία για την επίσκεψη του στα κατεχόμενα της Κύπρου

Στην επιστολή παραίτησης του σημειώνει πως παραιτείται για να μην αποσπάται η προσοχή από τις εμπορικές προσπάθειες της κυβέρνησης

17 Αυγ 2025 | 13:06

Λονδίνο: Αντιδράσεις των Κυπρίων της Βρετανίας για την αμυντική συμφωνία Λονδίνου – Άγκυρας

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην Κύπρο, με το Συμβούλιο να υπενθυμίζει ότι το 37% της βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή από το 1974

ΑΑΔΕ 17 Αυγ 2025 | 10:35

Μισός τόνος ναρκωτικών αξίας 1.500.000 ευρώ, κάτω από κουρτίνες, σεντόνια και υφάσματα στο Ελ. Βενιζέλος

To KHAT, η φυσική κόκα, όπως αποκαλείται, ήταν κρυμμένη μέσα σε τέσσερις φορτωτικές με εμπορεύματα δηλωμένα ως κουρτίνες, σεντόνια και υφάσματα, διαμετακομιζόμενα από το Ισραήλ

15 Αυγ 2025 | 14:48

Τουρκία: Συνελήφθη ο δήμαρχος του Πέρα στην Κωνσταντινούπολη

Ο δήμαρχος του Πέρα, Ινάν Γκιουνέι, από το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), είναι ο 16ος δήμαρχος που τίθεται υπό κράτηση στο πλαίσιο της καταστολή

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 14 Αυγ 2025 | 23:35

Ερντογάν - Ρούτε συζήτησαν για την Ουκρανία ενόψει της συνάντησης Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα

Ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ 14 Αυγ 2025 | 23:26

Καλαμάτα: Συλλήψεις δύο νεαρών για διακίνηση κοκαΐνης μετά από καταδίωξη

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μεσσηνίας, έχοντας πληροφορίες, τους εντόπισαν στον κόμβο του Ασπροχώματος να κινούνται με μοτοσικλέτα και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν

ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 14 Αυγ 2025 | 20:34

Τουρκία: Πάνω από 410.000 Σύροι έχουν επαναπατριστεί μετά την πτώση του Άσαντ

Σχεδόν 140.000 επαναπατρισμοί έχουν καταγραφεί από τα μέσα Ιουνίου.

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ 13 Αυγ 2025 | 23:59

Τουρκία και Συρία υπέγραψαν μνημόνιο στρατιωτικής συνεργασίας

Ο Σύρος υπουργός Άμυνας επισκέπτεται την Άγκυρα μαζί με το υπουργό Εξωτερικών της χώρας του, Ασάντ Χασάν Αλ-Σαϊμπάνι, και τον επικεφαλής της συριακής υπηρεσίας πληροφοριών Χουσεΐν Σαλάμεχ.

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13 Αυγ 2025 | 08:29

Θεσσαλονίκη: Πώς οι διακινητές προσπάθησαν να κρύψουν τα 271 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στο πάτωμα του κοντέινερ

Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι αρχηγικά μέλη καρτέλ κοκαΐνης με έδρα το Εκουαδόρ, ήταν οι προμηθευτές μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών που έκρυβαν σε κρύπτη στο πάτωμα εμπορευματοκιβωτίου.

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ 12 Αυγ 2025 | 18:48

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν- Ζελένσκι: "Έτοιμη η Τουρκία να φιλοξενήσει σύνοδο ηγετών"

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία συνεχίζει να υποστηρίζει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ 12 Αυγ 2025 | 16:31

Φλώρινα: Συνελήφθη 28χρονος καταζητούμενος για ναρκωτικά

Σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσαν απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.

ΤΟ ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ 12 Αυγ 2025 | 12:12

Γνωστός τράπερ εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών: Συνελήφθη ο συνεργός του - Τι έδειξε η έρευνα στο σπίτι του

Συνελήφθη συνεργός γνωστού τράπερ. Αμφότεροι εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών.

2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 12 Αυγ 2025 | 07:34

Μύκονος: Η τετράποδη "Κάγια" μύρισε τα ναρκωτικά που θα γέμιζαν το νησί

H "Κάγια" ανίχνευσε… 112 "φιξάκια" κοκαΐνης και 31 συσκευασίες χασίς, έτοιμες προς πώληση στους επιφανείς πελάτες των ντίλερ του νησιού.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 11 Αυγ 2025 | 23:02

Ναρκωτικά και στιλέτα: Τι κατάσχεσαν οι αστυνομικοί σε παράνομο κάμπινγκ στην Ελαία Μεσσηνίας

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν, σε διαφορετικά περιστατικά, συνολικά 17 άτομα

ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ 11 Αυγ 2025 | 21:42

Τουρκία: Μεγάλη φωτιά στα Δαρδανέλλια - Έκλεισε το αεροδρόμιο - Πάνω από 2.000 άνθρωποι εκκενώθηκαν

Σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνήτη των Δαρδανελλίων, 2.090 άνθρωποι έχουν εκκενωθεί ενώ 17 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους.

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ… TIKTOK 11 Αυγ 2025 | 07:38

"Σε μια δουλειά βγάζω δέκα χιλιάρικα το μήνα": Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τον πρώην αστυνομικό - TikToker

Σε σειρά από επικοινωνίες, ο 34χρονος άνδρας, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή, φέρεται να αφήνει υπόνοιες, για παράνομα έσοδα, ακόμα και από ύποπτες δραστηριότητες.

11 Αυγ 2025 | 06:34

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία: Ένας νεκρός και 29 τραυματίες από την ισχυρή δόνηση - Τουλάχιστον 16 κτίρια κατέρρευσαν

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 29 τραυματίστηκαν μετά τον σεισμό των 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος έπληξε χθες Κυριακή την επαρχία Μπαλίκεσιρ (δυτικά) στην Τουρκία.

ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡ 10 Αυγ 2025 | 20:41

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία, αισθητός στην Κωνσταντινούπολη και το Αιγαίο - Κατέρρευσαν κτίρια [βίντεο]

Το εστιακό βάθος ήταν 11 χιλιόμετρα, ενώ έγινε αισθητός και στην Κωνσταντινούπολη, η οποία απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από το Μπαλίκεσιρ

ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ 10 Αυγ 2025 | 16:26

Θεσσαλονίκη: Φορτίο κοκαΐνης αξίας 5,5 εκατομμυρίων ευρώ ξετρύπωσε η αστυνομία - Για πού προοριζόταν [εικόνες - βίντεο]

Το κοντέινερ με τα ναρκωτικά είχε εντοπιστεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 6 Αυγούστου και οι συλλήψεις στον Ασπρόπυργο έγιναν χθες

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 08 Αυγ 2025 | 20:28

Λαγουβάρδος: Οι καπνοί από τη φωτιά σε Κερατέα και Τουρκία έφτασαν σε Σκύρο και Αντικύθηρα

Οι φωτιές στην Κερατέα και στα Δαρδανέλλια της Τουρκίας καίνε ανεξέλεγκτες.

ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 08 Αυγ 2025 | 18:32

Τουρκία: Μεγάλη φωτιά στα Δαρδανέλλια - Εκκενώνονται οικισμοί

Από την πυρκαγιά απειλούνται κατοικημένες περιοχές, από όπου απομακρύνονται οι κάτοικοι, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης για ένα νοσοκομείο και έναν οίκο ευγηρίας.

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 08 Αυγ 2025 | 13:15

Η Τουρκία καταδικάζει το σχέδιο κατάληψης της πόλη της Γάζας από το Ισραήλ - Ζητά διεθνή δράση

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι το Ισραήλ πρέπει άμεσα να παύσει τα πολεμικά του σχέδια.

ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 08 Αυγ 2025 | 07:40

Αιτωλοακαρνανία: Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία με χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης - Ερευνάται δίκτυο διακίνησης και στην Άνδρο

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., τα κέρδη που θα αποκόμιζαν οι εγκληματικές ομάδες από τις δύο καλλιέργειες, θα ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 07 Αυγ 2025 | 18:59

Τουρκικά ΜΜΕ: "Μπλοκάραμε έρευνες πλοίου για λογαριασμό της Κύπρου - Απαιτείται έγκριση της Τουρκίας"

Σύμφωνα με πηγές του τουρκικού υπουργείου άμυνας "οποιοδήποτε έργο διέρχεται από την τουρκική υφαλοκρηπίδα απαιτεί την έγκριση της Τουρκίας"

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 06 Αυγ 2025 | 18:59
ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 06 Σεπ 2025 | 13:13

Σίδνεϊ: Ομογενής ο 57χρονος σέρφερ Μερκούρης Ψυλλάκης που πέθανε μετά από επίθεση καρχαρία [εικόνες]

Σοκ έχει προκαλέσει στην ομογένεια της Αυστραλίας η είδηση του θανάτου του 57χρονου Μερκούρη Ψυλλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία στην παραλία του Dee Why.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ 06 Σεπ 2025 | 12:26

Λονδίνο: Ξέσπασε πυρκαγιά στα πρώην κεντρικά γραφεία του BBC - 100 πυροσβέστες στη μάχη [βίντεο]

Γύρω στους 100 πυροσβέστες κλήθηκαν σήμερα για να σβήσουν πυρκαγιά στα πρώην κεντρικά γραφεία του Τηλεοπτικού Κέντρου του BBC στο Γουάιτ Σίτι του Λονδίνου.