X

Τουρκία: Με 7 χρόνια φυλάκισης απειλείται το μοντέλο Μαρίσα Παπέν - Τι συνέβη

Με 7 χρόνια φυλάκιση απειλείται η Μαρίσα Παπέν το playboy μοντέλο

Γράφει: TheToc team

Με 7 χρόνια φυλάκιση απειλείται η Μαρίσα Παπέν το playboy μοντέλο που έχει γίνει γνωστό παγκοσμίως για τις γυμνές φωτογραφίες της σε θρησκευτικούς χώρους ή αμφιλεγόμενες τοποθεσίες.

Τούρκοι εισαγγελείς την κατηγορούν για προσβολή συμβόλων της εθνικής κυριαρχίας της χώρας χαρακτηρίζοντας τις φωτογραφίες της άθλιες και άσεμνες.

Οι κατηγορίες εναντίον της ανακοινώθηκαν μόλις μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωσή της για την δημιουργία του προσωπικού της ιστοτόπου, τον οποίο ονόμασε ο "Άτλαντας του γυμνού”. Εκεί φιλοξενούνται συγκεντρωμένες όλες οι γυμνές της πόζες από τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την οργή της τουρκικής εισαγγελίας φαίνεται να προκάλεσαν, τουλάχιστον 2 φωτογραφίες. Αυτή που η Μαρίσα Παπέν ξαπλώνει πάνω στην τουρκική σημαία αλλά και αυτή στην Αγία Σοφία.

Σημειώνεται ότι το μοντέλο το 2018 είχε φωτογραφηθεί με σηκωμένη την μπούργκα που φορούσε στην Αγία Σοφία προκαλώντας σειρά αντιδράσεων.

Για τον φωτογράφο ωστόσο των αμφιλεγόμενων φωτογραφιών όπως σημείωνε τότε η φωτογραφία εντός της Αγίας Σοφίας δεν ήταν τόσο μεγάλη πρόκληση όσο αυτή που τραβήχτηκε στη στέγη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι χαρακτηριστικό ότι 50 χώρες έχει αναστατώσει η Μαρίσα Παπέν, κατά την διάρκεια των προηγούμενων ετών.

Το μοντέλο έχει φυλακιστεί άλλη μια φορά επειδή πόζαρε χωρίς ρούχα έξω από το Καρνάκ, τον μεγαλύτερο χώρος λατρείας της αρχαίας Αιγύπτου, κοντά στην πόλη Λούξορ.

Παγκόσμιο σάλο όμως είχε προκαλέσει και η φωτογράφιση της στην Ιερουσαλήμ με φόντο το Δυτικό Τείχος των δακρύων.

Πληροφορίες του ιστοτόπου The Sun θέλουν το μοντέλο να έμεινε έκπληκτο όταν ενημερώθηκε για τις κατηγορίες εναντίον της.

πηγή Mega