X

Τουρκικός Τύπος: Συναγερμός για απόπειρα δολοφονίας του Ιμάμογλου από το Ισλαμικό Κράτος

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει σχεδιάσει τη δολοφονία του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Γράφει: TheToc team

Σε κίνδυνο φαίνεται να βρίσκεται η ζωή του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει σχεδιάσει τη δολοφονία του.

Όπως μετάδεωσε ο ΣΚΑΪ, η εφημερίδα Sozcu έχει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα ότι υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Εκρέμ Ιμάμογλου το οποίο απετράπη, ενώ η Cum Hurriyet αναφέρει ότι στο στόχαστρο του ISIS είναι και ο Ιμάμογλου.

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα, οι σωματοφύλακες του δημάρχου έλαβαν προειδοποίηση για επικείμενη απόπειρα δολοφονίας και σε συντονισμό με το υπουργείο Εσωτερικών και τη νομαρχία, αυξήθηκαν άμεσα οι άνδρες της ασφάλειάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης διαψεύδει την πληροφορία, λέγοντας πως δεν υπήρξε τέτοιο μήνυμα από την πλευρά τους προς τους σωματοφύλακες. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό γιατί οι τζιχαντιστές έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Ιμάμογλου.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου δεν έχει κάνει κάποια δήλωση περί αυτού ακόμα. Παράλληλα, ο κυβερνητικός τύπος δεν έχει κάποιο σχετικό δημοσίευμα.