Χωρίς να διακρίνεται τέλος στον ορίζοντα συνεχίζεται η κόντρα Μόσχας-Άγκυρας με τελευταίο επεισόδια το αίτημα προς την Εισαγγελία της Άγκυρας να ασκηθεί ποινική δίωξη στον ρώσο πρόεδρο επειδή... προσέβαλε και συκοφάντησε τον Ερντογάν.
Η πατρότητα της ιδέας ανήκει στον Mahir Akkar, εκ των κατηγορουμένων της υπόθεσης Εργκενεκόν και μέλος της τουρκικής αντιπολίτευσης, ο οποίος εκτός από τη διώξη Πούτιν ζητά και τη ποινική δίωξη του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας της Ρωσίας Α. Αντόνοφ επειδή «προσέβαλε τον πρόεδρο».
«Πρόκειται για ένα δημοκρατικό δικαίωμα αλλά δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε συκοφαντίες ενάντια στον πρόεδρό μας από άλλους προέδρους ή αξιωματούχους», σημειώνει ο Akkar σε γράμμα του, όπως αναφέρει η Daily Sabah.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr