Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Πάφο, όπου 4χρονο αγοράκι ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα στην Έμπα και κατέληξε νεκρό.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, η προκαταρκτική ενημέρωση από την Αστυνομία αναφέρει πως το αγοράκι διακομίσθηκε σε ιδιώτη γιατρό από τους γονείς του σε αναίσθητη κατάσταση.
Εκ πρώτης όψεως το αγοράκι έχασε τη ζωή του εξαιτίας πνιγμού σε πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων, όπου διέμεναν οι γονείς του.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί. Το τετράχρονο αγοράκι εντόπισαν αναίσθητο μέσα στην πισίνα οι γονείς, οι οποίοι το μετέφεραν αμέσως σε ιδιώτη ιατρό όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.
Στη συνέχεια το άψυχο σώμα του παιδιού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου που εξέτασαν τη σορό. Από τις πρώτες έρευνες, τόνισε ο κ. Νικολάου, φαίνεται ότι πρόκειται για πνιγμό.
Οι έρευνες συνεχίζονται.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr